Tekken 8 hikaye fragmanı yayımlandı!

Merakla beklenen köklü dövüş oyunu serisi Tekken 8’in çıkışına sayılı günler kaldı. Yeni yıl ile birlikte çıkış yapan ilk dövüş oyunu olan Tekken 8 aynı zamanda Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilen ilk dövüş oyunu olma özelliğini taşıyor. Yakın dönem demosu da yayınlanan oyunun hikaye modunun ilk bölümü oynanabiliyordu ve yedinci oyuna göre çok daha heyecan verici bir açılışa sahipti. Şu ana kadar karakter fragmanları ile duyuruları devam eden Tekken 8 için hikaye fragmanı da yayımlandı:

26 Ocak 2024’te çıkacak olan Tekken 8 sadece PlayStation5, Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC’ye özel olarak geliyor. Bandai Namco Studios Inc. tarafından geliştirilen oyun, serinin şimdiye kadarki görsel olarak en çarpıcı oyunu olması için mevcut donanımın gücünü kullanacak, bu nedenle eski nesil sistemler için çıkış yapmayacak.

Önceki İçerikGame Awards 2023 – Kazananlar ve Analiz
Sonraki İçerikApex Legends ve Final Fantasy VII Rebirth İş Birliği 9 Ocak’ta Başlıyor
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz