Apex Legends ve Final Fantasy VII Rebirth İş Birliği 9 Ocak’ta Başlıyor

Efsanevi Final Fantasy VII, yeni oyununun çıkışını Apex Legends’la birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

Final Fantasy VII Rebirth’ün gelecek ay PlayStation 5 için piyasaya sürülmesinden önce, oyun sektörünün en büyük iki ismi, Electronic Arts’ın heyecan verici mücadeleci FPS oyunu olan Apex Legends’da, Apex Legends X Final Fantasy VII Rebirth Etkinliği için bir araya gelecek. 9 Ocak’ta başlayacak olan etkinlikte oyuncular, Apex Legends’ta Buster Sword R2R5 ve Materia Hop-Up’larının yanı sıra yeni Legendary ve Epic eşyalar dahil olmak üzere bir dizi yeni Final Fantasy VII Rebirth’den ilham alan kozmetik ürüne sahip olabilecekler. Apex Legends müdavimleri sınırlı süreli oyun modu olan yeni Takeover modunda üstteki eşyaların yanında yeni desenler, çıkartmalar, ifadeler ve daha fazlasına ulaşma şansı elde edecekler.

Üç haftalık etkinlik süresi boyunca Final Fantasy Takeover modu, Apex Legends’daki Unranked Battle Royale modunun yerini alacak. Bu heyecan verici yeni modda oyuncular, Buster Sword R2R5’i kullanarak saldırabilecek, mermileri engelleyebilecek, güçlü bir Limit Break gerçekleştirebilecek ve kılıcın üstün gücüyle daha birçok farklı manevra sergileyebilecekler. Geniş bir alanı etkileyen (AOE) yıldırım saldırısı ve sağlık puanı çalma gibi özellikler veren, ayrıca oyuncuların yanında savaşabilecekleri bir SOLDIER Nessie ortaya çıkartan Materia Hop-Up’lar, savaş alanında zaman zaman belirerek oyunculara farklı avantajlar sağlayacaklar.

Oyuncular sadece Final Fantasy VII Rebirth’den ilham alan oynanışı benimsemekle kalmayacak, aynı zamanda oyundaki rolleri de üstelenecekler. Wattson için Moogle’dan ilham alan bir görünümün yanı sıra Wraith, Crypto ve daha fazlası için ikonik kıyafetler de dahil olmak üzere Outlands’e yeni bir nefes geliyor. Bu kıyafetler ve görünümler Apex Coin ile satın alınabilecekler ve sadece sınırlı bir süre geçerli olacak olan 36 farklı FF VII Rebirth temalı kozmetik ürün skalasının bir parçası olacaklar.

Önceki İçerikTekken 8 hikaye fragmanı yayımlandı!
Sonraki İçerikLeague of Legends’ın 2024 Sezonu Başlıyor
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz