Super Mario filmi için ilk fragman yayınlandı

Nintendo’nun ikonik kahramanı Mario ilk kez sinemalarda bir animasyon film ile boy gösterecek. Sadece platform oyunu türünde değil, genel olarak oyun tasarımı konusunda video oyun sektörü için ders niteliğinde olan Super Mario Bros. oyunu Despicable Me (Çılgın Hırsız) ve Minions (Minyonlar) gibi sevilen animasyon filmlere imza atan Illumination ve Universal Stüdyoları işbirliği ile beyaz perdeye aktarılıyor. İşte Super Mario filmi için yayınlanan ilk fragmanı:

Super Mario filmi ilk oyunu konu alacak

Seslendirme kadrosu adeta yıldızlar geçidi olan filmde Mario rolünü Guardians of Galaxy’de Star Lord’u canlandıran Chris Prett, ezeli rakibi Bowser’ı ise komedi filmlerinin vazgeçilmezlerinden Jack Black seslendiriyor. Kadroda Seth Rogen (Donkey Kong), Anya Taylor-Joy (Peach), Charlie Day (Luigi) gibi ilgi çekici isimler de bulunurken Mario oyunlarının neredeyse tamamına ses vermiş olan Charles Martinet’in de sürpriz bir rolü bulunacak. Film ilk Super Mario Bros. oyunundaki olayları konu alarak Mario’nun mantar krallığına gelişi ve Prenses Peach’i kurtarmak için kötü kral Bowser’a karşı vereceği mücadeleyi anlatacak.

Nintendo’nun maskotu haline gelmiş olan Super Mario, 1985 yılında Nintendo Entertainment System’a çıkan ilk oyunu Super Mario Bros. ile oyun dünyasına bomba gibi düştü. Hem iki boyutlu, hem de üç boyutlu oyunlarda sektörde çoğu fikre öncülük yapan Mario oyunları günümüze kadar popülaritesini koruyarak ulaşmayı başardı. Seri en son 2017 yılında çıkan Super Mario Odyssey’in 5 gün içinde 1 milyon barajını geçmesi ise en hızlı satan oyun kulvarında kendi rekorunu kırmayı başarmıştı. Mario oyunlarının bugüne kadar toplam satış rakamı ise 380 milyonu geçmiş durumda.

The Super Mario Bros. Movie 7 Nisan 2023’te sinemalarda gösterime girecek.

Önceki İçerikThe DioField Chronicle inceleme
Sonraki İçerikOne Piece Odyssey için yeni fragman yayınlandı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz