Star Wars Battlefront için yeni detaylar

Star Wars Battlefront için yeni detaylar paylaşıldı. Hem iyi hem de kötü haberler mevcut.

Star Wars Battlefront için yeni detaylar Twitter üzerinden DICE yetkilisinin, sorulan sorulara verdiği yanıtlarla belli oldu. Oyun için hem iyi hem de kötü haberler var. İyi haber, Star Wars Battlefront’un 60fps olarak çalışacağı onaylandı.

 

Kötü haber ise, PC platformundaki sürümün diğer platformlara göre daha üst düzey özelliklerde olması bekleniyordu ancak öyle olmadı. Split-screen özelliğinin PC platformunda geçerli olmayacağı belirtildi. Konsol sürümlerinde yer alacak olan split-screen özelliği, sadece görev modunda yani çevrimdışı modda aktif olacak.  

Star Wars Battlefront için yeni detaylar bunlarla sınırlı değil. Ayrıca oyunda, daha önceden açıklananın aksine daha fazla harita yer alacağı doğrulandı. Daha fazla bilgi ise muhtemelen önümüzdeki yaz gerçekleşecek olan E3 2015 etkinliğinde duyurulacaktır.

 

 

Geçtiğimiz günlerde ise, Star Wars Battlefront’un Battlelog sistemini kullanmayacağını sizlere aktarmıştık. Son olarak, Star Wars Battlefront PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için Kasım 2015’te piyasadaki yerini alacak.

Önceki İçerikFirefly Ekibi Yeniden Bir Araya Geldi!
Sonraki İçerikLife is Strange Episode 3 çıkış tarihi belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz