SÖYLENTİ: Battlefield V geliyor ve II. Dünya Savaşı’nda geçecek

Call of Duty'den sonra Battlefield serisi de II. Dünya Savaşı'na dönüyor olabilir.

Battlefield V'ın geliştirici sürümünden sızdırılan görsel

Yeni Battlefield oyununun Battlefield V adını taşıyacağı ve II. Dünya Savaşı’nı konu alacağı iddia edildi.

Venture Beat internet sitesinin Reddit’te sızdırılan bir görselden (yukarıda) yola çıkarak aktardığı bilgilere göre, 2018 yılında çıkması beklenen Battlefield’ın ismi ve konusu belli oldu. Sitenin EA’e yakın kaynaklardan aldığı bilgide, serinin yeni oyununun Battlefield V olacağı ve II. Dünya Savaşı’nda geçeceği belirtildi.

Öte yandan, haberin ilk detaylarında oyunun Battlefield 2 olduğu ifade edilmişti. Daha sonra ise haberin internete düşmesinin ardından EA ve DICE‘ın oyunun adını Battlefield V olarak değiştirdiği düşünülüyor.  Eğer bu bilgiler resmileşirse, Battlefield serisi 2009’dan sonra ilk defa bir kez daha II. Dünya Savaşı’na dönmüş olacak.

Aynı internet sitesi ayrıca, bir süredir serinin yeni oyunu olabileceği söylenen Bad Company 3’ün yapım aşamasında olmadığını yazdı. Serinin en yeni oyunu ise 2016’da çıkan Battlefield 1 idi ve I. Dünya Savaşı’nı konu almıştı. Geçtiğimiz yıl da Call of Duty serisi WWII isimli yeni oyunuyla II. Dünya Savaşı’na dönmüştü.

İLGİLİ YAZI – Battlefield 1 İnceleme

Battlefield serisinin yayıncısı Electronic Arts, geçtiğimiz günlerde bir duyuru yaparak E3’ten hemen önce EA Play düzenleyeceğini ve yeni Battlefield’ın burada oynanabilir olacağını, oyunun bu yılın sonlarında doğru çıkacağını açıklamıştı.

Battlefield V’in 2018’in sonbaharında çıkış yapması bekleniyor.

İLGİLİ HABER – 2018’deki Battlefield oyunu Bad Company 3 olacak iddialarına yanıt geldi

Önceki İçerikDetroit Become Human’ın çıkış tarihi belli oldu
Sonraki İçerikDetroit Become Human Türkçe dil desteği ile geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz