Star Wars: Battlefront Battlelog kullanmayacak

DICE tarafından yapılan açıklamaya göre, Star Wars: Battlefront Battlelog sistemini kullanmayacak.

Battlefield serisinin tüm oyunlarında kullanılan Battlelog sistemi, Star Wars: Battlefront oyununda kullanılmayacak. NeoGAF üzerinde DICE şirketinden yapımcı Jesper Nielsen, İsveçli Electronic Arts stüdyosu Uprise’ın Battlelog’dan sorumlu olduğunu ve Star Wars: Battlefront üzerinde çalıştığını belirtti. Ayrıca, Star Wars: Battlefront Battlelog kullanmayacak şeklinde bir açıklama yaptı.

Reddit üzerinde ise bir başka DICE yapımcısı açıklama yaptı ve Uprise adlı şirketin Star Wars: Battlelefront’u sıfırdan inşa ettiğini ve oyunun, Battlefield üzerinde kullanılan Battlelog sistemini kullanmayacağını belirtti.

Şubat ayının başlarında ise, Battlelog için iki yeni oyunun onaylandığını ve bunların Battlefield Hardline ve Star Wars: Battlefront olduğunu sizlere bildirmiştik. Yeni yapılan açıklama ile Uprise resmi sitesinde yer alan bilgiler yalanlanmış oldu zira Uprise sitesinde hala bu oyunların Battlelog içinde yer alacağı belirtiliyor.

 

Battlelog nedir?

Battlelog, DICE tarafından geliştirilen Battlefield serisinin üçüncü ve dördüncü oyunlarında kullanılan yine Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield Hardline için de kullanılan bir platform. Bu platform ile oyun sunucularına bağlanabilir, arkadaşlarınızın oynadığı sunuculara ulaşabilir, arkadaşlarınızla mesajlaşabilir, istatistiklerinizi görebilirsiniz. Ayrıca bu platform, tarayıcı aracılığı ile çalışmaktadır.

Önceki İçerikDestiny House of Wolves eklenti paketi çıkış tarihi açıklandı
Sonraki İçerikDota 2 TPS Olursa!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz