2018’deki Battlefield oyunu Bad Company 3 olacak iddialarına yanıt geldi

Yeni Battlefield oyunu Bad Company 3 olmayacak!

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan ve 2018’deki Battlefield oyunu Bad Company 3 olacak yönündeki iddialara ilişkin açıklama geldi.

AlmightyDaq adlı bir YouTube kullanıcısı, 2018 yılında çıkış yapması planlanan yeni Battlefield oyunu ile ilgili bazı bilgiler elde ettiğine dair birkaç gün önce bir video yüklemişti. Videosunda, 2018’deki Battlefield oyunu Bad Company 3 olacak demişti. Bu kişi, ayrıca oyuna ait çeşitli detaylar da paylaşmıştı. Bu bilgileri yayımlayanın daha önceden Battlefield 1 ile ilgili sızıntılarının doğru çıkması nedeniyle Bad Company 3 hakkındaki videosu da büyük ilgi toplamış, yabancı ve yerli oyun basınında yer bulmuştu.

İLGİLİ YAZI – Battlefield 1 İncelemesi (PC)

Bugün Eurogamer’dan Tom Phillips, Battlefield serisinin yapımcı stüdyosu DICE‘a yakın kaynaklarla iletişime geçtiğini, Battlefield Bad Company 3 iddialarının gerçeğini yansıtmadığını aktardı. Phillips yazısında, edindiği bilgilere göre Bad Company 3 fikrinin gerçek olduğunu fakat yapım aşamasında bir oyun projesi olmadığını belirtti.

Daha sonra Bad Company 3 iddialarına ilişkin video yayınlayan AlmightyDaq ile de iletişime geçen Phillips, bu kişiden şu cevabı aldığını yazdı:

“İki oyun var. DICE Sweeden’ın WW2 (II. Dünya Savaşı) temalı oyun yaptığını biliyorum. Bu yüzden sıradaki videonun konusu bu. Benim sızdırdığım Bad Company 3 videosu ise DICE LA stüdyosunun projesine ait.”

Sonuç olarak, ortada iki farklı DICE stüdyosundan iki farklı Battlefield projesi var. Birisi DICE LA’den Bad Company 3 -henüz fikir aşamasında- ve bunu uzun bir süre göremeyeceğiz gibi. Diğeri ise DICE Sweeden’ın geliştirmeye başladığı II. Dünya Savaşı (WW2) temalı bir Battlefield oyunu ve 2018’de çıkması beklenen yapım.

Eurogamer ayrıca konuyla alakalı EA ile de iletişime geçtiğini ve yanıt beklediğini yazdı.

İLGİLİ HABER – EA, Reddit tarihinin en düşük puanını aldı

İLGİLİ HABER – İsimsiz EA oyunu benzersiz oynanışa sahip olacak

Önceki İçerikAsphalt 8 Hot Wheels güncellemesi yayında!
Sonraki İçerikMonster Hunter World PS4 betası geri dönüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz