Battlefield V resmi tek oyunculu tanıtım videosu yayımlandı

Hayatta kalmayı hak etmek için savaşmalıyız.

Battlefield V | DICE

Resmi Battlefield Youtube kanalı üzerinden Battlefield V hikaye modu War Stories tanıtım videosu yayımlandı.

Geliştirici ekip hikaye modu için Battlefield 1 ile yakaladıkları başarıyı takip ederek aynı anlatım metodunu kullanacak.

Video boyunca, hikaye modunda göreceğimiz kesitlere yer veriliyor. Bu kesitler bizi karlı Norveç dağları ve tozlu Kuzey Afrika arazileri arasında bir gezintiye çıkarıyor. Gezintimiz sırasında gördüğümüz karakterler ise bizzat hikaye modunda kontrol edeceğimiz tarihi kişilikler. Karakterler arasındaki çarpıcı ortak nokta ise her birinin oldukça genç olması.

Genç karakterlerin kare kare gözümüzün önünden geçtiği sırada anlatıcı ”Kritik karar anlarında kim olduğumuzu öğreniriz. Hangi kararları verme cesaretini gösterebileceğimizi, seçimlerimizle yaşayabilmeyi öğreniriz.” şeklinde bir cümle sarf ediyor. Buradan da Battlefield 1 oyununda uygulanan, savaşın yaşattığı acıların vurgulandığı bir hikaye anlatım tarzı uygulanacağı çıkarımını yapabiliriz.

Captain Price, Frank Woods ve Ghost gibi karakterlerin unutulmaya yüz tuttuğu bu günlerde Battlefield War Stories oyuncular için duygu yüklü bir aksiyon deneyimi sağlayacak gibi görünüyor.

Battlefield V, 20 Kasım 2018 tarihinde PlayStation 4Xbox One ve PC için dünya çapında çıkışını gerçekleştirecek.

Önceki İçerikRed Dead Redemption 2 PS4’te iki disk ile çalışacak
Sonraki İçerikRed Dead Redemption 2 çıkış fragmanı yayınlandı
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz