SÖYLENTİ: Yeni Batman oyununun adı Arkham Legacy olacak

The Game Awards 2019'da duyurulabilir.

Yeni Batman oyunu Arkham Legacy adında olabilir

Bir süredir gündemi meşgul eden yeni Batman oyununa ait iddialara bir yenisi daha eklendi. En yeni söylentiye göre, yeni Batman oyununun adı Arkham Legacy olacak.

Geçen ay düzenlenen State of Play etkinliği sırasında duyurulacağı öne sürülen ancak duyurulmayan yeni Batman oyununun WB Games Montreal stüdyosu tarafından geliştirildiği iddia edilmişti. Hatta stüdyonun resmi Twitter hesabından birkaç teaser paylaşmış ve pek çok kişi heyecanlanmıştı.

Batman: Arkham Origins‘in arkasındaki stüdyo olan WB Games Montreal’in iddia edilen yeni Batman oyununa ilişkin yakın zamanda yeni bir söylenti ortaya çıktı. E3 2019 öncesi yaptığı sızıntılarla adından söz ettiren Sabi adlı Twitter kullanıcısı, yeni Batman oyununun adının Arkham Legacy olabileceğini yazdı.

“Arkham Legacy??” diye bir paylaşım yapan Sabi, daha sonra iddiasını bir adım daha ileriye taşıyarak oyunda Batman dışında farklı oynanabilir karakterlerin olmasının mümkün olduğunu ileri sürdü. Bu da stüdyonun geçen ay yaptığı Twitter paylaşımıyla ve oyunun Court of Owls‘u konu alacağı iddialarıyla örtüşüyor.

Eğer yeni bir Batman oyunu gelecekse, bunun duyurusu Aralık ayındaki The Game Awards etkinliğinde gerçekleşebilir. Zira, pek çok dalda ödüllerin dağıtıldığı etkinlikte her sene ayrıca yeni oyun duyuruları da karşımıza çıkıyor.

The Game Awards 2019, 12 Aralık’ta düzenlenecek. 

PlayStation 5’in geliştirici kiti fotoğrafı sızdı

Önceki İçerikDays Gone’ın yapımcısı Bend Studio yeni oyunu için hazırlıklara başladı
Sonraki İçerikDragon Ball Z: Kakarot için oynanış videosu yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz