SÖYLENTİ: Yeni Batman oyunu The Game Awards 2019’da duyurulacak

Adının Arkham Legacy olduğu iddia edilen yeni Batman oyunu Aralık ayındaki ödül töreninde duyurulabilir.

İddia edilen Batman: Arkham Legacy oyunu TGA 2019'da duyurulabilir

WB Games Montreal’in bir süredir geliştirdiği iddia edilen yeni Batman oyunu The Game Awards 2019′da resmen tanıtılabilir.

Uzun zamandır sık sık gündeme gelen ve hatta stüdyonun kendisi tarafından da tease edilen yeni Batman oyununa dair iddialara bir yenisi daha eklendi. Geçen ay, oyunun Batman: Arkham Legacy olacağı ve Court of Owls hikayesini konu edineceği öne sürülmüştü. Şimdi ise oyunun ne zaman duyurulacağı sızdırılmış olabilir.

“Slcmof” adlı YouTube kanalının iddiasına göre, yeni Batman oyunu The Game Awards 2019’da duyurulacak. Bu kişi de oyunun Batman: Arkham Legacy adını taşıdığını belirtiyor ve Aralık ayındaki The Game Awards ödül töreninde ilk fragmanının yayınlanacağını iddia ediyor.

Kaynağına dair de bilgi veren Slcmof, yıllar önce iptal edilen Damian Vayne Batman oyununun iptal edilmeden önceki ekran görüntülerini sızdıran kişiyle şu an edindiği bilgiyi sağlayan kişinin aynı olduğunu ifade etti. Kaynağının oldukça güvenilir olduğunu ancak yine de her şeyin yüzde yüz kesin olmadığını belirtti.

Geçen ay oyunun adının Arkham Legacy olacağını ilk kez öne sürün Sabi adlı Twitter kullanıcısı ise E3 2019 öncesi yaptığı ve doğru çıkan sızıntılar ile adından söz ettirmişti. Bu nedenle Sabi’nin paylaştığı bilgiler daha güvenilir dururken, Slcmof çok tanınan ve kredisi olan bir isim değil.

Öte yandan, WB Games’in geçen ay yaptığı paylaşımlar da yeni Batman oyununu tease eder nitelikteydi.

Sonuç olarak, kesin olmamakla birlikte çok yüksek olasılıkla yakın zamanda yeni bir Batman oyunu göreceğiz gibi. Ancak bunun adı ve duyurusunun ne zaman olacağı konusunda kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Batman: Arkham Legacy’nin duyurulacağı iddia edilen The Game Awards 2019, 12 Aralık’ta düzenlenecek. Birçok dalda ödüllerin dağıtılacağı etkinlikte, her sene olduğu gibi yeni oyun duyuruları da yapılacak. Ödül töreni Türkiye saati ile 13 Aralık 04:30’da başlayacak. YouTube, Twitch, Facebook ve Twitter başta olmak üzere toplamda 45 farklı streaming servisi üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

The Game Awards 2019 adayları açıklandı

Önceki İçerikCyberpunk 2077’nin geliştirme süreci son aşamaya girdi
Sonraki İçerikResident Evil 3 Remake sızdı, resmi duyuru çok yakında olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz