Cyberpunk 2077’nin geliştirme süreci son aşamaya girdi

CD Projekt Red son dokunuşları yapıyor.

Cyberpunk 2077'nin yapım aşaması ne durumda?

CD Projekt Red‘in merakla beklenen yeni oyunu Cyberpunk 2077‘nin geliştirme süreci son aşamaya ulaştı.

Firmanın 2019 yılı üçüncü çeyreğine ait yatırımcı toplantısı sonucu yayımlanan raporda, Cyberpunk 2077’nin geliştirme süreci için son detaylar yer alıyor. 1 Temmuz ile 30 Eylül arasını kapsayan raporda, bu dönemde harcamalarda artış yaşandığı ve bunun temel nedeninin Cyberpunk 2077’nin geliştirme sürecinin oyun çıkış yapmadan önceki “final ve en yoğun aşamaya geçmesi” olduğunun altı çiziliyor.

Bu final sürecinin ne kadar uzunlukta olacağı tam olarak detaylandırılmasa da, bu süreçte yerelleştirme ve oyun müziklerinin hazırlandığı raporda belirtiliyor. Ayrıca oyunun genel anlamda bir QA sürecinden geçtiği, yani test sonucu ortaya çıkan hataların giderildiği bir cilalama döneminde olduğu biliniyor.

16 Nisan 2020‘de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı desteğiyle çıkış yapacak olan Cyberpunk 2077 için geliştirici stüdyo CD Projekt Red, bir erteleme yaşanmaması için yoğun mesai harcıyor gibi gözüküyor. Öte yandan, oyunun ileri bir tarihte Google Stadia için de çıkış yapacağı açıklanmıştı.

Cyberpunk 2077 hakkında

Bilim-kurgu RPG türündeki Cyberpunk 2077, The Witcher serisinin arkasındaki Polonyalı stüdyo CD Projekt Red’in merakla beklenen hikaye tabanlı yeni oyunu. Stüdyonun bir önceki oyunu The Witcher 3: Wild Hunt‘ta olduğu gibi CD Projekt Red, bunda da ana oyunu çıkışından sonra ücretsiz DLC’lerle ve oynanışı 20-30 saati bulan ücretli genişleme paketleriyle destekleyeceğini duyurmuştu. Ayrıca Cyberpunk 2077 için çıkışından sonra çok oyunculu bir modun da yayınlanacağı açıklandı.

Oyunun tanıtım yazısı:

Cyberpunk 2077 güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir. Kanun kaçağı paralı asker V olarak oyna ve ölümsüzlüğün anahtarı olan eşsiz bir implantın peşine düş. Karakterinin sibergereçlerini, yeteneklerini ve oynanış stilini özelleştir; kararların hikâyeyi ve dünyayı değiştirdiği devasa bir şehri keşfet.

KANUN KAÇAĞI BİR PARALI ASKER OL
Sibernetik güçlendirmelerle donanmış bir siberhaydut ol ve Night City sokaklarında kendi efsaneni yarat.

GELECEĞİN ŞEHRİNDE YAŞA
Görsel, kompleks yapı ve derinlik anlamında yeni standartlara imza atan Night City’nin devasa açık dünyasına adım at.

EBEDÎ YAŞAM BAHŞEDEN İMPLANTI ÇAL
Şimdiye kadarki en riskli işini al ve ölümsüzlüğün anahtarı olan bir implant prototipinin peşine düş.

VIAPush Square
Kaynakcdprojekt.com
Önceki İçerikPlayStation Plus Aralık 2019 oyunları açıklandı
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: Yeni Batman oyunu The Game Awards 2019’da duyurulacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz