SÖYLENTİ: God of War Ragnarok’un hikaye uzunluğu 40 saat olabilir

God of War'un yaratıcı ismi David Jaffe, serinin yeni oyunu God of War Ragnarok'un 40 saat uzunluğunda olduğunu öne sürdü.

God of War‘un yaratıcı ismi David Jaffe, serinin yeni oyunu God of War Ragnarok‘un 40 saat uzunluğunda olduğunu öne sürdü.

Uzun yıllar Sony Santa Monica stüdyosunda görev alan, God of War’un yaratıcısı David Jaffe, bu hafta düzenlenecek olan PlayStation Showcase etkinliği ile ilgili hazırladığı videoda yeni God of War oyununa dair konuştu.

Jaffe, Sony’deki kaynaklarından duyduğu kadarıyla God of War Ragnarok’un 40 saatlik bir oynanış sunacağını ancak bunun sadece oyunun ana hikaye süresi veya oyunu yüzde yüzlemek için gerekli olan süre olduğundan emin olmadığını belirtti.

“Bilgi sahibi kişilerden duyduğum kadarıyla oyun 40 saat uzunluğunda. 40 saatlik bir oynanış süresi hedefliyorlar. Bu %100 yapıp platin kupa kazanma süresi mi yoksa ortalama oyun süresi mi bilmiyorum. Bu [süre] kesin mi? Hayır. [Oyun geliştirme süreçlerinde] bazı şeyler kesilir, bazı şeyler eklenir. Ancak şimdilik söyleyebileceğim şu ki yeni God of War için 40 saatlik oynanış süresi hedefliyorlar.”

How Long to Beat adlı internet sitesi tarafından tutulan verilere göre, 2018’de çıkan son God of War oyununun ana hikayesi ortalama 21 saat içinde tamamlanabiliyor. Ek içeriklerle beraber oynanış süresi 32 saate kadar çıkıyor. Yüzde yüz yapıp Platin Kupa kazanmak için gereken süre ise yaklaşık olarak 50 saat.

9 Eylül’de TSİ 23:00’da düzenlenecek olan PlayStation Showcase etkinliğinde God of War Ragnarok’un da yer alması bekleniyor.

Resmi adı henüz açıklanmayan God of War Ragnarok, PS4 ve PS5 için 2022’de çıkış yapacak.

PlayStation Showcase 2021 duyuruldu, 9 Eylül’de gerçekleşecek

Önceki İçerikAlan Wake Remastered listelendi, PlayStation Showcase’de duyurulabilir
Sonraki İçerikYeni nesil konsolların stok sıkıntısı 2023’e kadar sürebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz