Eurogamer‘ın kendi kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Deus Ex serisinin yapımcı stüdyosu Eidos Montreal, yeni bir Guardians of the Galaxy oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu iddiaların üzerine, Deus Ex serisinin geleceği merak konusu olurken, yapımcı stüdyonun bu seriyi “askıya aldığı” ve Guardians of the Galaxy oyununa odaklandığı belirtildi.

Yine Eurogamer’a göre, henüz adlandırılmamış Guardians of the Galaxy oyunu, “geliştirme sürecinin ilk aşamasında.”

Geçtiğimiz günlerde ise, Square Enix ile Marvel uzun yıllar sürecek olan bir ortaklık sağladıklarını duyurmuş ve ilk projelerinin yeni bir The Avengers oyunu olduğunu açıklamışlardı. Bununla birlikte daha birçok oyun projelerinin olduğunu, Marvel Oyun Evreni‘ni oluşturmak için çalıştıklarını ve The Avengers projesi de dahil olmak üzere tümü hakkında 2018’de daha detaylı bilgiler paylaşacaklarını ifade etmişlerdi.

The Avengers projesi, Dues Ex serisinin geliştiricisi Eidos ile Tomb Raider serisinin yapımcısı Crystal Dynamics tarafından geliştiriliyor.

Kotaku editörlerinden Jason Schreier ise, Eidos’un The Avengers projesi dışında Marvel tabanlı başka bir oyun üzerinde çalıştığını Twitter’dan yazdı.

Öte yandan, başka bir Guardians of the Galaxy oyunu da Telltale Games tarafından geliştiriliyor. Telltale ile Marvel, 2015 yılında ortaklıklarını duyurmuştu ve ilk projeleri yeni bir Guardians of the Galaxy oyunu olacak.

Eidos’un üzerinde çalıştığı öne sürülen yeni Guardians of the Galaxy oyunu hakkında Square Enix’in açıklama yapması bekleniyor.

Önceki İçerikResident Evil 7’yi PS VR’da oynayanların sayısı 100 bine yaklaştı
Sonraki İçerik‘Pac-Man’in babası’ Masaya Nakamura yaşamını yitirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz