Telltale ve Marvel’den yeni bir oyun için ortaklık!

Telltale ve Marvel’den yeni bir oyun için ortaklık! Telltale ve Marvel, yeni bir oyun için ekip oluşturdu ve ortaklığını duyurdu.

Telltale ve Marvel’den yeni bir oyun için ortaklık! San Francisco’da düzenlenen özel bir etkinlikte, Telltale Games ve Marvel Games 2017 yılında çıkış yapacak yeni bir oyun için partnerlik sağladıklarını duyurdu. Daha sonra ise Telltale, bir blog yazısı yayınlayarak bunu oyun dünyasına resmi olarak açıkladı.

telltalegames.com adresinden yayınlanan yazıda şu açıklamalara yer verildi, “Bu akşam San Francisco’da duyurulan Marvel partnerliği ve yeni oyun hakkında oldukça heyecan duyuyoruz. Marvel ile birlikte, 2017 yılında prömiyeri yapılacak olan yeni bir oyun için ekip kuracağız.”

Oyun hakkında başka herhangi bir verilmedi. Umarız önümüzdeki E3 etkinliğinde daha fazla bilgiye sahip oluruz.

 

Telltale Games hakkında

Telltale isminin Türkçe anlamı “Masal anlat” olan bu firma macera türünde oyunlar yaparak ün kazanmıştır. Haziran 2004’te kurulanSan Rafael, California merkezli firma Lucas Arts’ta daha önce çalışmış birçok yapımcıyı da bünyesinde bulundurmaktadır.

2012 yılında piyasaya sürdüğü The Walking Dead video oyunu 80’den fazla ödül almıştır ve birçok site tarafından “Game of the Year” yani yılın oyunu seçilmiştir.

En başarılı yapımları arasında Sam & Max, Homestar Runner, Monkey Island, Back to the Future, Jurassic Park, The Walking Dead,Game of Thrones ve The Wolf Among Us vardır.

 

 

Önceki İçerikBatman Arkham Knight sistem gereksinimleri açıklandı
Sonraki İçerikJust Cause 3 oynanış videosu için tarih verildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz