Death Stranding ve Ghost of Tsushima'nın çıkış tarihi
Ghost of Tsushima (PS4) | Sucker Punch/Sony

Sony‘nin bu yılki The Game Awards etkinliğinde Dreams, Death Stranding ve Ghost of Tsushima‘nın çıkış tarihi için duyuru planladığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde aday oyunlar listesi açıklanan The Game Awards 2018‘de hangi duyuruların olacağı ile ilgili söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Buna göre, Sony bu yılki ödül töreninde PS4‘e özel oyunlarından Dreams’in çıkış tarihini duyuracak. Death Stranding ve Ghost of Tsushima içinse çıkış tarihi aralığı paylaşacak.

Brezilyalı internet sitesi Combo Infinito, Sony Brezilya’dan aldığını iddia ettiği e-postada şu bilginin yer aldığını yazdı:

“Güncelleme: Death Stranding ve Ghost of Tsushima’nın çıkış tarihi aralığı önümüzdeki ay düzenlenecek olan bu yılki The Game Awards’da ortaya çıkacak. Ayrıca Dreams’in resmi çıkış tarihi de açıklanacak.”

PS4 oyun fiyatları nedeniyle Sony Eurasia’ya bakanlık soruşturması

Aynı haberde Sony’nin ayrıca bu oyunlardan yeni oynanış görüntüleri sunacağı da iddia edildi.

Sony, 2016 ve 2017’deki ödül törenlerinde Death Stranding’den yeni videolar paylaşmıştı. Bu seneki etkinlikte de böyle bir şeyin gerçekleşmesi oldukça yüksek ancak diğer taraftan aynı anda üç oyun hakkında görüntüler sunulup çıkış tarihi verilecek olması biraz fazla iddialı duruyor. Yine de, firmanın kendi etkinliği olan PlayStation Experience’ı bu sene düzenlemeyecek olması ve E3 2019’a da katılamama kararı alması, söz konusu söylentiye güç kazandırıyor.

The Game Awards 2018, 7 Kasım’da TSİ 04:30’da Los Angeles/ABD’de düzenlenecek. Canlı olarak YouTube, Mixer, Facebook, PSN, Xbox Live ve Steam TV’den izlenebilecek.

SÖYLENTİ: PlayStation 5 geliştirici kiti stüdyolara yollandı, 2020’den önce çıkmayacak

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Microsoft disk sürücüsüz Xbox One piyasaya sürecek
Sonraki İçerikKingdom Hearts 3’ün yapım aşaması tamamlandı, yeni fragman yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz