Ghost of Tsushima (PS4) | Sucker Punch/Sony

PlayStation‘ın Worldwide Stüdyoları tarafından geliştirilen yapım aşamasındaki PS4’e özel oyunların akıbeti ile ilgili son detaylar açıklandı.

Sony‘den Pazarlama Bölümü Başkan Vekili Asad Qizilbash‘in geçtiğimiz günlerde PlayStation Blog‘da yayımladığı yazıda Déraciné, Days Gone, Concrete Genie ve Everybody’s Golf VR‘ın çıkış tarihleri ilgili detaylı bilgiler sunulmuştu.

Peki Death Stranding, Ghost of Tsushima, Blood & Truth ve The Last of Us: Part II gibi PlayStation 4‘e özel AAA oyunlar ne durumda? Blog yazısının sonunda Qizilbash, çıkış tarihi belli olmayan bu oyunlarla ilgili şunu söyledi:

“Pek çoğunuzun Dreams’in betası, Blood & Truth, Death Stranding, Ghost of Tsushima ve The Last of Us: Part II gibi önemli oyunlar hakkında yeni bilgiler öğrenmek istediğinizi biliyoruz. Stüdyolarımız, bu PS4 oyunlarını cilalamak için oldukça yoğun bir şekilde çalışıyorlar, fakat bu oyunlar adına herhangi bir çıkış aralığı vermek için henüz hazır değiliz. Bu gelişmeler hazır olduğunda, emin olun ilk öğrenen siz olacaksınız.”

Yukarıda bahsi geçen ve çıkış tarihi belli olmayan oyunların bazılarının PlayStation 5’in çıkış oyunları olacağı yönündeki iddialar da böylece yalanlanmış oldu. Zira, blog yazısında bunların PS4 oyunu olduğu açıkça vurgulanıyor.

Sony, aynı blog yazısında Days Gone’ın çıkış tarihinin ‘kalabalık Şubat ayı takviminden kurtulmak amacıyla’ 26 Nisan 2019’a ertelendiğini belirtmişti.

Days Gone’ın çıkış tarihi değiştirildi

Önceki İçerikRed Dead Redemption 2 PC için 2019 yılında çıkış yapacak olabilir
Sonraki İçerikSoulcalibur 6 inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz