Days Gone çıkış tarihi değiştirildi

PS4'e özel Days Gone, kabalık Şubat takviminden kurtuldu.

PlayStation markası için özel olarak üretilen Days Gone‘ın çıkış tarihi değişti, oyun kalabalık 22 Şubat tarihinden 26 Nisan’a 2019’a ertelendi.

Days Gone, PlayStation hayranlarının yakından takip ettiği bir marka. Geliştirici stüdyo, gördüğümüz kadarıyla, eskimiş olan zombi oyunları mekaniklerine farklı bir boyut kazandırdı. Zombilerin yanında iklime ve gün döngüsüne göre zorlaşan hayatta kalma şartlarının dinamik ve tahmin edilemez oluşu gibi gelişmiş mekanikler ile oyunu süslediler. Bugün ise yapılan açıklamaya göre oyunun çıkış tarihi iki ay kadar ileriye alındı.

Days Gone, Türkçe dil desteği ile geliyor

PlayStation Exclusive oyunlarının pazarlanmasından sorumlu başkan vekili Asad Qizilbash bugün yaptığı resmi duyuruda;

”Bend Studio tarafından geliştirilen ve fazlaca ilgi gören bir oyunun çıkış tarihindeki değişiklik hakkında bilgilendirme yapmak istiyoruz. Oyunun çıkış dönemi için çok kalabalık olan Şubat 2019 yerine Nisan 2019 zaman aralığını tercih ettik. Bend Studio oyunun bir an önce hayranların eline geçmesini istiyor olsa da gecikme süresince oyun üzerinde çalışmaya devam edecekler.” ifadelerini kullandı. Metro Exodus ve Anthem gibi büyük iki ismin de Şubat 2019 çıkış tarihli olduğunu göz önünde bulundurursak bu sözlerde haklılık payı bulabiliriz.

PS4’e özel Days Gone’ın çıkış tarihi netleşti

22 Şubat 2019 tarihinde çıkış yapacağı beklenen Days Gone, paylaşılan son bilgilere göre 26 Nisan 2019 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro için çıkışını gerçekleştirecek.

Önceki İçerik4 eski nesil oyun Xbox One X için uyumlu hale getirildi
Sonraki İçerikHalloween 2018 etkinlik rehberi
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz