Red Dead Redemption 2 PC için 2019 yılında çıkış yapacak olabilir

Perakende satış yapan bir firmanın hazırladığı listeye göre Red Dead Redemption 2 PC için 2019 yılında satışa çıkacak olabilir.

Red Dead Redemption 2, PC platformu için henüz resmi olarak duyurulmadı. Konsollara özel olarak üretildiği düşünülen oyunun PC sürümünün de yayımlanacağına dair ipuçları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

SÖYLENTİ: Red Dead Redemption 2 PC için de geliyor

Avrupa’nın önde gelen elektronik ürün pazarlama şirketlerinden birisi olan MediaMarkt bizim bilmediklerimizi biliyor olabilir. Yine de bu bilginin resmi bir açıklama gelmeden kesin olarak doğru olduğunu söyleyemeyiz. Yalnızca küçük bir hata yüzünden boş yere heyecanlanmak hiç hoş bir durum olmaz.

Hollanda merkezli Techtastic sitesinin yaptığı bir habere göre MediaMarkt internet sitesi üzerinden Red Dead Redemption 2 için PC sürümünün çıkış tarihi paylaşılmış. Haberin içerisindeki ekran görüntüsüne göz attığınızda 599 yazısının altındaki 2019-12-31 yazısını görebilirsiniz. Kendi gün, ay, yıl formatımıza göre bu tarih 31 Aralık 2019 gününe denk geliyor.

Red Dead Redemption 2 PC için 2019 yılında satışa çıkacak olabilir.

Yayımcı firma tarafından resmi bir açıklama gelmemiş olsa da görseldeki tarihin heyecan verici bir yanı var. Öyle ki, aynı firmanın bir diğer oyunu olan Grand Theft Auto V de son nesil konsolların son dönemlerinde çıkış yapmıştı.

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4 ve Xbox One için 26 Ekim 2018 günü çıkış yapacak.

Önceki İçerikMarvel’s Spider-Man için New Game Plus modu geldi
Sonraki İçerikSony, yapım aşamasındaki PS4’e özel oyunların akıbeti hakkında bilgi verdi
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz