Sekiro: Shadows Die Twice | FromSoftware

FromSofware, yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice'ta neden çok oyunculu mod yer almadığını netleştirdi.

Microsoft'un E3 2018 basın konferansında duyurulan Sekiro: Shadows Die Twice, Japon oyun stüdyosu FromSoftware'in yeni projesi. Dark Souls ve Bloodborne'un arkasındaki stüdyo, bu sefer Souls benzeri oyunlardan çok farklı bir deneyim yaratma peşinde. Öncelikle RPG oyun tarzından uzaklaşan FromSoftware, Sekiro'da Souls oyunlarında yer alan pek çok özelliği de terk edecek. Ayrıca, oyunda çok oyunculu mod da yer almayacak. Peki, bunun arkasında yatan neden ne?

E3 2018 fuarında, stüdyodan Robert Conkey ile röportaj yapma fırsatı bulan DualShockers, Sekiro: Shadows Die Twice'ta neden çok oyunculu mod olmadığı hakkında soru sordu. Conkey, bunu şöyle açıkladı:

Bunun FromSoftware tarafından alınmış kasti bir karar olduğunu belirten Robert Conkey, "Çok oyunculu bir oyun yaptığınız zaman, bu durumun beraberinde getirdiği bazı kısıtlamalar vardır. Örnek olarak, bir boss tasarladığınızda, onu iki oyuncu için tasarlamalısınız, hem büyücü hem de savaşçı karakterler için. Yani tüm bu yaklaşımlara karşı dengeli ve çalışan bir boss hazırlamanız gerekiyor. Bu da, boss'ları nasıl tasarlayacağınızı ve onlarla neler yapabileceğinizi kısıtlıyor." diyor.

E3 2018: Microsoft konferansından tüm duyurular, videolar ve detaylar

FromSoftware'deki geliştirici ekip, bu kararlar ile kısıtlanmayacakları bir yol seçmek istemiş. Böylece gerçekten tek oyunculu bir oyun deneyimi üzerinde odaklanarak ne kadar ileriye gidebileceklerini görecekler. Bu sayede de, stüdyonun elinden çıkan Souls oyunlarında yer alamamış pek çok seçenek Sekiro: Shadows Die Twice'ta bulunabilecek.

Sekrio: Shadows Die Twice, 2019'un başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Önceki İçerikSÖYLENTİ: PlayStation 5’in CPU ve GPU mimarisi belli oldu
Sonraki İçerikUbisoft CEO’sundan konsolların geleceği hakkında açıklama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz