inXile’dan ‘BioShock esintili’ yeni oyun: Clockwork Revolution

Steampunk'd

Clockwork Revolution

İzometrik rol yapma türündeki Wasteland serisiyle tanınan ve Microsoft’un 2018’de bünyesine kattığı inXile, Xbox Games Showcase’de yeni oyunu Clockwork Revolution’u duyurdu.

Wasteland 3’ün 2020’deki çıkışının ardından inXile nihayet sessizliğini bozdu. Dün akşam düzenlenen Xbox Games Showcase 2023 etkinliğinde sürpriz bir duyuruyla stüdyonun yeni oyunu tanıtıldı. İzometrik RPG türünde ün salmış olan ekip, Clockwork Revolution ile bu sefer birinci şahıs nişancı türünde bir rol yapma oyunu geliştiriyor. “BioShock havası” taşıyan bu yeni oyun steampunk bir evrende geçiyor.

inXile oyunu şöyle tanımlıyor:

Clockwork Revolution, zamanının büküldüğü, steampunk birinci şahıs rol yapma oyunudur. Zamanda geriye gitmeyi sağlayan inanılmaz bir icadı tesadüfen bulmanız sonrasında, eviniz olarak adlandırdığınız şehrin -Avolon’un canlı, buhar gücüyle çalışan başkentinin- tarihsel olayların alternatifleri ile dikkatlice oluşturulduğunu öğrenirsiniz. Önemli anlara geri dönerek, eylemleriniz ve seçimleriniz ile Avalon’un derin, hikaye odaklı dünyasında ve karakterlerinde kelebek etkisine sahip olun.

Clockwork Revolution, Xbox Series X|S ve PC için geliştiriliyor ve henüz bir çıkış tarihi yok.

Oynanış kesitlerinin de bulunduğu ilk tanıtım videosu:

Önceki İçerikStarfield resmi oynanış fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikFinal Fantasy XVI inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz