PS VR’a özel The Inpatient’ın çıkış tarihi ertelendi

Aynı stüdyonun geliştirdiği iki PS VR oyunu da ertelendi.

Supermassive Games’in PlayStation VR’a özel korku oyunu The Inpatient’ın çıkış tarihi değişti.

Stüdyonun resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 21 Kasım olarak planlanan The Inpatient’ın çıkış tarihi 23 Ocak 2018 şeklinde değiştirildi. Aynı stüdyonun yine PS VR için geliştirdiği bir başka oyun olan Bravo Team de ertelendi. Bu oyunun çıkış tarihi ise 5 Aralık’tan 6 Mart 2018‘e alındı.

İLGİLİ HABER – PlayStation 4’ün güncel satış rakamı açıklandı

Until Dawn‘ın yapımcısı Supermassive Games tarafından Sony‘nin sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR‘a özel olarak geliştirilen oyun Until Dawn ile aynı evreni paylaşıyor. The Inpatient, Until Dawn’dan önceki olayları konu alıyor. Oyuncuların hafıza kaybı yaşayan bir hastayı canlandırdığı yapımın geçtiği mekan ise 1950’lerdeki Blackwood Sanatorium.

The Inpatient için E3 2017’de gösterilen duyuru fragmanı:

 

Ayrıca Sony, Ekim sonundaki Paris Games Week etkinliğinde bir sunum gerçekleştirmiş ve mevcut oyun projeleri hakkında yeni bilgiler vermişti. Bu etkinlikte PS VR’a özel oyunlar da yer almıştı.

Sony’nin bir sonraki sunumu ise 9-10 Aralık’taki PlayStation Experience etkinliği. Burada da oyunlara ait yeni bilgi ve görüntüleri paylaşılması, ayrıca yeni oyun duyurularının yapılması bekleniyor.

Paris Games Week’te Sony’nin yaptığı duyurulardan bazıları:

Önceki İçerikXbox One X’in satış rakamları belli oldu
Sonraki İçerikPlayStation Plus ücretsiz oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz