Sony, Nintendo Direct benzeri kısa yayın etkinliği State of Play‘in yenisini duyurdu.

PlayStation Blog‘da yer alan duyuruya göre, 24 Eylül’de düzenlenecek etkinlik 20 dakika uzunluğunda olacak ve yayında “yeni oyun duyuruları, PlayStation Worldwide Studios oyunlarından yeni bilgiler ve birkaç diğer paylaşım” yer alacak. Ayrıca programın sunumu öncekilerinden daha farklı olacak.

Öte yandan, bu State of Play’de Sony’nin yeni nesil konsol planları hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmayacağının altı çizildi.

Türkiye saati ile 23:00’da düzenlenecek yeni State of Play’de uzun süredir beklenen The Last of Us: Part II‘nin de gözükeceği açıklandı. Geliştirici stüdyo Naughty Dog ile ve oyunun yönetmeni Neil Druckmann, Twitter’da yaptığı paylaşımla bu gelişmeyi duyurdu. Druckmann paylaşımında “Çok uzun süredir sessiz durumdaydık. Artık buna bir son verme zamanı.” diye yazdı.

Aynı gün Los Angeles’da The Last of Us 2 için özel bir medya etkinliğe de düzenlenecek. Davetlilerin burada 3 saat boyunca The Last of Us 2’nin özel bir demosunu oynayacağı iddia ediliyor.

The Last of Us 2 özel bir etkinlik ile geri dönüyor

Yeni State of Play bölümü 24 Eylül’de TSİ 23:00’da düzenlenecek. Etkinlikte gözükeceği açıklanan The Last of Us 2 için yeni bir fragmanın ve çıkış tarihinin burada açıklanması bekleniyor. Hatta yeni bir oynanış videosu dahi gösterilebilir. Etkinlik PlayStation’ın resmi Twitch ve YouTube sayfaları üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

Önceki İçerikİlk Bakış: Tekken 7 Season Pass 3
Sonraki İçerikNi No Kuni Wrath of The White Witch Nintendo Switch İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz