İlk Bakış: Tekken 7 Season Pass 3

Bandai Namco Entertainment imzalı ünlü dövüş oyunu serisinin son halkası Tekken 7 ikinci yaşını doldurdu. Konsolların yanı sıra serinin tarihinde ilk kez PC’de de boy gösteren oyun, sezonluk DLC paketleri ile hayatını sürdürmeye devam ediyor. İkinci senesini doldurmasının hemen ardından üçüncü sezonu duyurulan oyun bize neler vadediyor? Tekken 7 Season Pass 3 ilk bakış yazımızda yayınlanmış ve gelecek için planlanmış içerik hakkında sizi bilgilendireceğiz.

Tekken serisinin efsanevi yapımcısı Katsuhiro Harada son oyunun çıkış döneminde verdiği bir demeçte “Geleneksel olarak bir dövüş oyununun ömrü oldukça kısadır – belki bir ya da iki sene, sonra bir devam oyunu yaparsınız” demişti. Üçüncü yılına girmiş olan Tekken 7 küresel satışlarda 4 milyonluk bir rakamı devirmiş durumda. Anlaşılan o ki gidişat iyi ve Tekken 7 en az bir iki yıl daha konsol oyuncularını mutlu etmeye devam edecek.

Tekken 7 Season Pass 3 İçeriği

Tekken 7 Season Pass 3 oyuna altı yeni karakter ve bir adet dövüş arenası ekliyor. Sezon boyunca ayrıca ücretsiz olarak karakterlere yeni hareketler, geliştirilmiş kullanıcı arayüzü ve kişiselleştirme için yeni objeler verilecek.  Eylül ayı ile başlayan üçüncü sezon ile gelen ilk karakterimiz Zafina:


Zafina’yı önceki oyundan hatırlayacaksınız. Zasamael’i yenmemize yardımcı olan gizemli karakter Zafina yine kıvrak dövüş hareketleri ile dikkatleri çekiyor. Ayrıca bazı özel vuruşlarından Zasamael’in gücünü ele geçirdiği açıkça görülüyor. “Kış dönemi” geleceği belirtilen Leroy Smith ise özellikle tasarımı ile birçok oyuncunun ilgisini çekmeyi başardı:

Harika bir doğu-batı sentezi olarak karşımıza çıkan Leroy Smith kung fu hareketleriyle de göz dolduruyor.  Ünlü uzakdoğu filmi Ip Man esintileri taşıması da ayrıca keyifli durmakta.

Tekken Tarihçesi

Season Pass ayrıca beraberinde  oyunda tüm karakterleri ilgilendiren dengeler içeren bir yama da getirdi. Bütün detayları ile yama notlarına göz atmak için aşağıdaki linke tıklayın:

https://tekkenworldtour.com/featured/tekken-7-season-3-patch-notes/

Şu an için Season 3 detayları bu şekilde. Gelecekte eklenecek 2 karakter için şimdiden bazı tahminler var. Serinin eski Taekwon do dövüşçüsü, Hwoarang’ın hocası, Baek Doo San ilk akla gelen isimlerden. Hem tasarım hem de dövüş stili ile sevilen bir diğer karakter olan Bruce Irwin de Tekken 7 duyurulduğundan beri kadroya eklenmesi beklenen karakterlerden biri.  Daha önce dört farklı Tekken oyununda oynanabilir karakter olarak yer edinmiş olan Ganryu da bu sezon gelmesi kuvvetle muhtemel olan karakterlerden.

Tekken 7 PC İnceleme
Tekken 7 PS4 İnceleme
Önceki İçerikBorderlands 3 inceleme
Sonraki İçerikPlayStation yeni State of Play’i duyurdu, The Last of Us 2 de gözükecek
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz