PlayStation VR2 çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu

Ön siparişler 15 Kasım'da başlıyor

playstation vr2 çıkış tarihi satış fiyatı açıklandı

Sony, yeni nesil sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR2 için çıkış tarihi ve satış fiyatı gibi detayları paylaştı.

PlayStation Blog’daki duyuruya göre, PSVR2 22 Şubat 2023‘te 550 dolar/600euro fiyatı etiketiyle piyasaya sürülecek. Ön siparişler ise 15 Kasım itibarıyla alınmaya başlanacak. Paketin içeriğinde PSVR2’nin yanı sıra PSVR2 Sense kontrolcüleri ve stereo kulaklık yer alacak. Türkiye’deki resmi satış fiyatı henüz belli değil.

Horizon Call of the Mountain, PlayStation VR2’nin çıkış oyunlarından biri olacak. Bu oyunun dahil olduğu ayrı bir bundle da satışa sunulacak.

PlayStation VR2 için çıkış tarihi ve satış fiyatı dışında cihazın sahip olduğu sense kontrolcülerde kullanılmak üzere şarj istasyonu da duyuruldu. Ayrıca satılacak olan bu cihazın fiyatı ise 50 dolar.

PlayStation VR2 yeni özellikleri ile kullanıcı deneyimini geliştiriyor

PlayStation VR2, diğer sanal gerçeklik cihazlarına kıyasla teknik olarak birçok özellik ile ön plana çıkıyor. Göz başına 2000 x 2040 çözünürlük, OLED görüntü, 90hHz ve 120Hz yenileme hızları, 110 derece FOV, göz takip ve Motion Sensor teknolojisi, USB-c bağlantı tipi ve kaskın sağladığı titreşimsel geri bildirimler bunların başında yer alıyor.

Öte yandan, PDVR2 kullanıcı deneyimini geliştirmeye odaklanan birtakım yeni özellikler ile geliyor. Bunlardan ilki olan şeffaf görüş özelliği PS VR2’yi çıkarmadan etrafı görebilmeyi ve böylece odada daha rahat hareket edebilmeyi sağlıyor. Kullanıcılar, PS VR2’de yer alan bir buton yardımıyla veya konsolun Kontrol Merkezi’ndeki Kartlar aracılığıyla şeffaf görüş özelliğini açıp kapatabilecek.

Bir diğer özellik olan Düzenlenebilir Oyun Alanı, PS VR2 içerisindeki kameralar ve Sense Controller yardımıyla odayı tarayıp oyun alanı oluşturmayı ve bu alanı oyun tarzına göre düzenleyebilmeyi sağlıyor.

Önceki İçerikBayonetta 3: Cadı her zamankinden daha güçlü bir şekilde geri döndü!
Sonraki İçerikResident Evil Village Gold Edition inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz