PlayStation Plus Aralık 2019 oyunları açıklandı

3 Aralık itibarıyla indirilmeye hazır.

PlayStation Plus Aralık 2019 oyunları neler?

Sony tarafından PlayStation Plus Aralık 2019 oyunları duyuruldu. Birkaç gün önceki iddiaların aksine Aralık ayı oyunları arasında God of War bulunmuyor.

Aralık ayında PS Plus abonelerinin ücretsiz olarak indirip oynayabileceği oyunlar belli oldu. Bu yılın başlarında PS3 ve PS Vita oyunlarının servisten çıkarılmasıyla artık sadece PS4 için ücretsiz oyunları verilmeye başlanmıştı. Böylece Aralık ayında da sadece iki adet PlayStation 4 oyunu Plus abonelerini bekliyor olacak.

PlayStation Plus Aralık 2019 oyunları şöyle:

  • Titanfall 2
  • Monster Enegry Supercross

Respawn tarafından geliştirilen FPS türündeki Titanfall 2, 2016’da çıkış yapmıştı ve özellikle hikayesi ile büyük beğeni toplamıştı.

Bu iki oyun da 3 Aralık itibarıyla PS Plus aboneleri tarafından ücretsiz olarak indirebilecek. Bu tarihe kadar da Kasım ayının oyunları olan Nioh ve Goat Simulator‘ı kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Öte yandan, Black Friday 2019 indirimleri kapsamında PlayStation Plus abonelikleri de indirimli fiyatlarla satışta. 3 aylık üyelik yüzde 15 indirimle 63 TL’den, 12 aylık üyelik ise yüzde 25 indirimle 135 TL’den satın alınabilir.

PlayStation Store Black Friday 2019 indirimleri başladı

PlayStation Plus nedir?

PlayStation Plus aylık ücretli bir abonelik sistemdir. 1, 3 veya 12 aylık abonelik seçenekleriyle PS Plus, her ay verilen ücretsiz oyunların dışında çevrimiçi oynama desteği sunar. Ayrıca aboneliği olan kullanıcılar 100 GB’lık bulut depolama servisine erişim imkanına sahip olur. Öte yandan, zaman zaman PlayStation Store’da Plus abonelerine özel indirim fırsatlarının yanı sıra sadece Plus aboneleri için özel demo ve beta süreçleri gerçekleşir.

Önceki İçerikPlayStation 5 için Samsung SSD kullanılabilir
Sonraki İçerikCyberpunk 2077’nin geliştirme süreci son aşamaya girdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz