Overwatch beta ve çıkış tarihi önce sızdırıldı, daha sonra doğrulandı

İnternette yayınlanan reklam görselleri Overwatch'ın açık beta ve çıkış tarihini ortaya çıkardı. Daha sonra ise resmen bu bilgiler doğrulandı.

İnternette yayınlanan reklam görselleri Overwatch’ın açık beta ve çıkış tarihini ortaya çıkardı. Daha sonra ise resmen bu bilgiler doğrulandı.

IGN‘in yayınladığı reklam afişine göre, Overwatch’ın açık betası 3 Mayıs‘ta başlayacak, oyunun tam sürümü ise 24 Mayıs 2016‘da çıkacak.

Önce sitenin arka planında bulunan ve daha sonra kaldırılan görsele göre; Blizzard‘ın yeni oyunu Overwatch, Xbox One, Playstation 4 ve PC platformları için 3 Mayıs’ta açık beta sürecine girecek. Oyunun tam sürümü ise yine aynı platformlar için 24 Mayıs 2016’da piyasaya sürülecek.

“Ön sipariş verenlerin betaya erken erişim kazanacağı” ibaresinin yanı sıra, “bu avantajın 29 Nisan’da son bulacağı” da reklam görselinde yer alan bilgilerden bazılarıydı.

ING'in internet sitesinde yer alan ve daha sonra kaldırılan reklam görseli
ING’in internet sitesinde yer alan ve daha sonra kaldırılan reklam görseli

Konuda hakkında resmi açıklama yapan Blizzard ise, PlayStation Blog üzerinden yayınladığı yazıyla bu bilgilerin tamamen doğru olduğunu belirterek, oyunun açık beta sürecinin 5-9 Mayıs tarihleri arasında olacağını ancak ön sipariş verenlerin 3 Mayıs itibariyle betaya erişim hakkı kazanacağını bildirdi. Ayrıca oyunun Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 24 Mayıs’ta çıkış yapacağını da açıklamasına ekledi.

 

Önceki İçerikSniper Elite 4 geliyor! İlk videosu yayınlandı!
Sonraki İçerikİlk iki The Division DLC’si Xbox One için ‘zaman sınırlı özel’ olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz