İlk iki The Division DLC’si Xbox One için ‘zaman sınırlı özel’ olacak

The Division'ın ilk iki eklenti paketi Underground ve Survival, Xbox One platformu için "kısa süreli olarak özel" olacak.

8 Mart‘ta çıkacak olan The Division‘ın ilk iki eklenti paketi, Xbox One platformu için “kısa süreli olarak özel” olacak.

Bu yılın en çok beklenen yapımlarından biri olan ve Ubisoft tarafından geliştirilen Tom Clancy’s The Division, yarın (8 Mart) tam sürüm olarak çıkış yapacak. Ubisoft’un açıkladığına göre, oyunun DLC paketlerinden ilk ikisi Xbox One’a özel olacak ancak bu durum, sadece 30 gün için geçerli olacak.

Perakende sitelerinden GameStop‘un yayınladığı bir videoda, oyunun Xbox One sürümünde ilk iki DLC’nin 30 günlük özel olacağı bilgisi yer alıyor.

Ubisoft ile Microsoft arasındaki bu anlaşma gereği, oyunun içerik paketlerinden ilk ikisi olan Underground ve Survival, ilk olarak PC ve PlayStation 4’den önce Xbox One’a gelecek ve 30 gün boyunca Microsoft’un bu konsoluna özel kalacak.

Üçüncü ve son genişleme paketi Last Stand ise oyunun çıkış yapacağı tüm platformlarda (Xbox One, PlayStation 4, PC) aynı anda yayınlanacak. Bu paketin çıkış tarihi ise bu yılın sonları.

The Division için açıklanan Season Pass detaylarına ise buradan bakabilirsiniz. 

Önceki İçerikOverwatch beta ve çıkış tarihi önce sızdırıldı, daha sonra doğrulandı
Sonraki İçerikAssassin’s Creed’in devam filmi şimdiden hazırlık aşamasında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz