Ni no Kuni II: Revenant Kingdom’ın PS4 dosya boyutu ortaya çıktı

Ayrıca yeni bir fragman da paylaşıldı.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom | Bandai Namco/Level-5

Çıkışına sayılı günler kalan Ni no Kuni II: Revenant Kingdom‘ın PS4 dosya boyutu belli oldu.

Level-5 isimli stüdyonun geliştirdiği, Bandai Namco‘nun ise yayıncılığını üstlendiği serinin ikinci oyunu Ni no Kuni II: Revenant Kingdom’ın PS4 dosya boyutu gözüktü. PlayStation Store‘daki sayfasında yer alan bilgiye göre, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, PS4’de 27.8 GB’lık bir alan kaplayacak.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom’ın PS4 dosya boyutu

Bununla birlikte, geçtiğimiz günlerde oyuna ait yeni bir fragman da paylaşıldı:

 

DOSYA: Bandai Namco Oyunları

Anime görsellere sahip olan Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, PlayStation 4 ve PC için 23 Mart’ta çıkış yapacak. RPG olan ve macera türündeki oyunun tanıtım yazısı ise şu şekilde:

“Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, Studio Ghibli’nin kıdemli animasyoncusu Yoshiyuki Momose’nin işbirliğiyle geliştirici Level-5 tarafından yapılan ve oyuncular tarafından çok beğenilen Ni No Kuni: Wrath of the White Witch’in devamıdır. 

Bir darbenin ardından Kral Evan ve kedi halkı sürgüne gönderilmiştir. Kral Evan şimdi arkadaşlarının ve Higgledies’in gizemli gücünün yardımıyla yeni bir krallık kurmalı. Dünyayı bir kez daha bir araya getirmeli.

Bir çocuk kralın asil hükümdarlığı altında kedilerin, farelerin ve insanların mükemmel bir uyum içinde yaşadığı zengin ve görkemli bir krallık olan Ding Dong Dell’e yolculuk yapın.

Fakat kötü niyetli güçler ona karşı ayaklanıp kendi krallığından onu kovarlar, artık dünya tehlike altındadır. Sadece güvendiği yoldaşlarının ve Higgledies olarak bilinen gizemli güçlere sahip varlıkların yardımıyla Evan karşılaşacağı zorlu mücadelelerin üstesinden gelebilir.”

İLGİLİ HABER – Bandai Namco Switch’e özel üç yeni oyun geliştiriyor

Önceki İçerikShadow of the Tomb Raider çıkış tarihi ile birlikte sızdı
Sonraki İçerikGeralt’ın hangi oyuna konuk olacağı netleşiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz