Shadow of the Tomb Raider çıkış tarihi ile birlikte sızdı

Resmi duyuru yarın!

Lara Croft | Tomb Raider

Yeni Tomb Raider oyunu Shadow of the Tomb Raider çıkış tarihi ile birlikte resmi duyurudan önce gözüktü.

Square Enix, resmi Tomb Raider internet sitesinde yeni bir geri sayım başlattı. Buna göre, 15 Mart tarihinde bir duyuru gerçekleşecek ve muhtemelen yeni Tomb Raider oyunu resmen ortaya çıkmış olacak.

Kotaku‘da yer alan habere göre, geri sayımın yer aldığı sayfadaki HTML kodu kontrol edildiğinde, şöyle bir yazıyla karşılaşılıyor:

“tagline”:”Shadow of The Tomb Raider, Lara’nın orijin hikayesinin sonu. 14 Eylül 2018’de oynanabilir!”

Eğer bu sızıntı doğru çıkarsa, Shadow of the Tomb Raider çıkış tarihi 14 Eylül 2018. Ayrıca, yine aynı kodda, oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacağı belirtiliyor.

Öte yandan, Shadow of the Tomb Raider ile ilgili ilk sızıntı bu değil. 2016’nın Ekim ayında ortaya çıkan bir fotoğrafta, metroda bir kişinin dizüstü bilgisayar ile sunuma hazırlandığı, bu sunumun da Shadow of the Tomb Raider adını taşıdığı gözükmüştü.

Bu sızıntının ardından Kotaku kendi kaynaklarından edindiği bilgide, Shadow of the Tomb Raider’ın serinin yeni oyunu olduğunu doğrulatmıştı. Oyunun Thief (2014), Deus Ex: Human Revolution ve Deus Ex: Mankind Divided‘ın yapımcı stüdyoları Eidos Montreal tarafından geliştirildiği bilgisi de ortaya çıkmıştı. Reboot’un ardından Tomb Raider serisinin ilk iki oyunu ise Crystal Dynamics tarafından geliştirilmişti. Crystal Dynamics ise şu anda Marvel ile ortaklaşa Avengers oyunu üzerinde çalışıyor. Eidos Montreal’in de ayrıca Guardians of the Galaxy oyunu geliştirdiği biliniyor. Bu iki stüdyo da Square Enix’e bağlı durumda.

Ek olarak, bu yılın başlarında Square Enix, 2018 içerisinde yeni Tomb Raider’ın duyurulacağını açıklamıştı. Bugün ortaya çıkan geri sayıma göre, bu duyuru yarın gerçekleşecek.

İLGİLİ HABER – Yeni Tomb Raider oyunu 2018’de çıkıyor!

İLGİLİ HABER – Yeni Tomb Raider duyurusunda oyunun adı gizlenmiş olarak yer alıyor

Önceki İçerikYeni Tom Clancy’s Splinter Cell oyunu E3 2018’de duyurulabilir
Sonraki İçerikNi no Kuni II: Revenant Kingdom’ın PS4 dosya boyutu ortaya çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz