Monster Hunter World’un Switch portu mümkün olabilir

Oyunu Switch'e taşımak için gönüllü bir stüdyo ortaya çıktı.

Monster Hunter World | Capcom

Iron Galaxy stüdyosu, Monster Hunter World’un Switch portu için hazır olduğunu duyurdu.

Capcom, her ne kadar Monster Hunter World‘u Nintendo Switch’e getirmenin oldukça zor olduğunu söylese de, bu işi yapmak isteyen bir stüdyo ortaya çıktı. Iron Galaxy isimli bir oyun geliştirme stüdyosunun CEO’su Adam Boyes, Twitter üzerinden açıklama yaparak Monster Hunter World’un Switch portu için hazır olduklarını şöyle dile getirdi:

“Capcom’daki sayın Monster Hunter World ekibi, oyunu Switch için port etmenin oldukça zorlayıcı olduğunu biliyoruz fakat Iron Galaxy olarak bizim işimiz de tam olarak bu. Bize şans verin, sizi yüzüstü bırakmayacağız.”

Adam Boyes, 2007-2010 yılları arasında Capcom’da yapım yönetmeni olarak görev almıştı. Şu an yöneticisi olduğu Iron Galaxy stüdyosu ise bu zamana kadar çeşitli projeleri üstlendi. Stüdyo, Skyrim‘in Switch portunu geliştirmeye yardım etmişti ki bu proje teknik açından iyi olmakla birlikte eleştirmenlerden de iyi notlar almıştı. Iron Galaxy ayrıca Destiny‘nin PS3 ve Xbox 360 için, Borderlands: The Handsome Collection‘ın da PS4 ve Xbox One için geliştirilmesine yardımda bulunmuştu.

İLGİLİ YAZI – Monster Hunter World inceleme

Stüdyonun başarısız sayılabilecek bir projesi de bulunuyor. Batman: Arkham Knight‘ın PC portunu Iron Galaxy yapmıştı. Oyun, teknik hataları nedeniyle yerden yere vurulmuş hatta çıkışından hemen sonra bir süreliğine satıştan kaldırılmıştı.

Monster Hunter World, 26 Ocak’ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapmıştı. Bu yılın sonlarına doğru da PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Capcom, PC portu ve yeni DLC’lerle uğraştığı esnada bakalım Nintendo Switch portu için Iron Galaxy’e bir şans tanıyacak mı?

İLGİLİ HABER – Capcom’un en hızlı satan oyunu Monster Hunter World oldu

Önceki İçerikMetro Exodus’da çok oyunculu mod yok, peki neden?
Sonraki İçerikNintendo Switch’te oyun süreleri sıfırlanıyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz