Marvel’s Spider-Man gelecek Marvel oyunları için ne ifade ediyor?

"Marvel video oyunlarının Iron-Man'i"

Bu ay başında çıkış yapan Marvel’s Spider-Man gelecek Marvel oyunları adına büyük önem arz ediyor. Öyle ki, oyunun yönetmeni Bryan Intihar, bu oyunu “Marvel video oyunlarının Iron Man’i” olarak tanımlıyor.

İncelemelerden alnının akıyla çıkan Marvel’s Spider-Man, satış rakamları açısından da başarılı bir performans sergiliyor. “En hızlı satan birinci parti PlayStation oyunu” olan yapım, Marvel ile Sony‘nin anlaşması ve Insomniac Games‘in dokunuşu sonucu hayat buldu.

İLGİLİ HABER – Marvel’s Spider-Man satış rekoru kırdı

Bu başarıyı kutlayan Marvel Games‘in en tepesindeki isim Bill Rosemann, Twitter’dan konuyla ilgili paylaştığı mesajda, yönetmen koltuğundaki Bryan Intihar’ın Marvel’s Spider-Man’i “Marvel video oyunlarının Iron Man’i” amacıyla gördüğünü, kendisinin de tam olarak oyuna bu gözle baktığını ifade etti. Ayrıca, Iron Man filminin sinematik evrenin başlangıcını oluşturduğunu belirterek “PS4 oyunu Spider-Man, Marvel konsol oyunları için yeni bir dönemin başlangıcı” dedi.

Öte yandan, Bill Rosemann’in bu sözlerinin bazı yerli oyun haber sitelerinde sırada Iron Man’in oyunu varmış gibi aktarılması dikkatlerden kaçmadı.

Marvel’s Spider-Man, PlayStation 4’e özel olarak 7 Eylül’de çıkış yaptı. Oyuna ait inceleme yazımızda, “Insomniac Games gelmiş geçmiş en iyi Spider-Man oyununa imza atmış.” demiş ve 9.2 puan vermiştik.

İLGİLİ YAZI – Marvel’s Spider-Man oyununu geliştirme fikri nasıl ortaya çıktı?

Önceki İçerikPSN isim değiştirme özelliği hakkındaki yeni iddia saçmalıktan ibaret
Sonraki İçerikFortnite Ağustosta Oyuncu Rekoru Kırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz