Uzun süredir gündemden düşmeyen PSN isim değiştirme özelliği ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sony‘nin online servisi PlayStation Network‘ün çıkışından bu yana en çok beklenen özellik hiç şüphesiz PSN ismini değiştirme. Yakın zamanda yayınlanan sistem yazılım güncellemesi 6.00’ın diğer birçoğu gibi yalnızca sistem performansını iyileştirmesi, isim değiştirme özelliğinin yakın gelecekte hazır olamayacağı anlamına geliyor.

Diğer taraftan, Twitter’da kendini “sektör içerisinden bağlantıları olan biri” diye tanıtan “Tidux” adlı kullanıcı, PSN isim değiştirme konusuyla alakalı çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Buna göre, PSN isim değiştirme özelliği yakın zamanda kullanıcılara sunulacak ancak bundan faydalananların tüm Kupaları, oyunları ve kayıtları silinecek. Yani kısacası yeni bir hesap açılmış gibi olacak.

Öncelikle, Sony bu tür bir hamlede bulunarak kendi ayağına sıkacak bir firma değil. Yıllardır bu özelliği bekleyen kullanıcıların hesaplarındaki her şeyi olduğu gibi tutarak ismini değiştirmek istediğinden haberdar. Üstelik bu kişi yıllardır sosyal medya üzerinden çeşitli iddialarda bulunduğu gibi hiçbiri doğru çıkmadı.

Çeşitli internet sitelerinde bu iddialar haber değeri taşıyormuş gibi gündeme alındı. Bunun üzerine Tidux ilk söyledikleriyle ilgili geri adım attı, “PS4 ile ilişkili her şeyiniz kalacak, PS3’tekiler gidecek” dedi. Ayrıca, firmanın “daha iyi bir çözüm üzerinde çalıştığını” öne sürdü. Kısaca, iddiada bulunan kişinin konuyla alakalı hiçbir bilgisi yok.

PSN ismini değiştirme konusunda resmi bilgiler geldikçe sizleri haberdar edeceğiz, takipte kalın!

Önceki İçerikDeath Stranding TGS 2018 fragmanında Troy Baker sürprizi
Sonraki İçerikMarvel’s Spider-Man gelecek Marvel oyunları için ne ifade ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz