Mafia 3’ün Sesleri Duyuldu!

Take-Two, Mafia 3 adıyla websitesi açtı.

Yayıncı 2K Games’in ana şirketi Take-Two, Mafia 3 adıyla websitesi adları satın aldı. Bu alan adlarının sahte olma olasılığı da yüksek fakat websitelerinin sunucuları, RockstarGames.com ve  Take2Games.com‘da barınıyor.

Açılan Mafia 3 isimli websiteleri
Açılan Mafia ııı isimli websiteleri

Bundan önceki söylentiler ise Mafia 3’ün yapım aşamasında olduğunu ileri sürmüştü. Mart 2012’de Mafia 2’ningeliştiricisi 2K Çek stüdyosu serinin üçüncü oyunu üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Aynı zamanda, yapım aşaması öncesi çalışmaların bir yıl ardından Mafia 3’ü tam olarak geliştirmeye başladıkları söylenmişti.

Daha yakın bir zaman olan Ocak 2015’de ise, seslendirme aktörü Rick Pasqualone, “Kim Mafia 2’yi ve Vito Scaletta’yı oynadı?” şeklinde bir soru sorarak, yeni Mafia oyununun yakında duyurulabileceği ihtimallerini güçlendirmişti.

Yine 2012’deki bir başka söylentiye göre, Mafia 3, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için geliştiriliyor ve bu platformlar için çıkış yapacak.

Sıradaki büyük oyun etkinliği Ağustos ayındaki Gamescom etkinliği ve tüm bu gelişmelerin kesinlik kazanacağı yer orası gibi gözüküyor.

Önceki İçerikStar Wars: Battlefront Oyun Modları Açığa Çıktı
Sonraki İçerikBatman: Arkham Knight’ın Satışları Witcher 3’ü Solladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz