Kojima yakında Death Stranding için oynanış videosu gösterebilir

Del Toro, Kojima'nın çok yakında Death Stranding'in oynanış videosunu göstereceğini düşünüyor.

Death Stranding'in önceki fragmanlarından bir görüntü | Mads Mikkelsen

Ünlü film yapımcısı Guillermo del Toro, Hideo Kojima‘nın yakında Death Stranding için oynanış videosu göstermesini beklediğini açıkladı.

Oyunun yapımında Kojima ile birlikte çalışan del Toro, IGN‘e konuştu ve Kojima Productions stüdyosunun yeni oyunu Death Stranding’in oynanışına dair bir videonun yakın zamanda paylaşılmasını beklediğini söyledi.

Kojima ile birlikte çalışmayı “Arkadaşlık olarak harika, öğrenme tecrübesi olarak da çok iyi.” şeklinde yorumlayan del Toro, açıklamasına şöyle devam etti:

“Death Stranding’te sadece bir kuklayım. Kojima’nın benimle ne yapacağını bilmiyorum. Kojima’nın önümüzdeki birkaç hafta içinde Death Stranding için oynanış videosu göstermesi gerekiyordu.”

Ünlü film yapımcısı ve yönetmeni Del Toro, Death Stranding projesinden önce Kojima ile Silent Hills oyununda birlikte çalışıyordu. Ancak Konami ile Kojima’nın arasının açılmasıyla iptal olan bu projeden sonra ikilinin yolu Sony‘nin Kojima’yla anlaşmasının ardından Death Stranding ile tekrar kesişti.

İLGİLİ HABER – Guillermo del Toro’nun Konami’ye olan nefreti devam ediyor: “S**tir Konami”

Del Toro ayrıca THQ’nun Insane adlı oyun projesinde de yer almıştı. Fakat Del Toro’nun dahil olduğu diğer tüm oyun projeleri gibi bu da gün yüzüne çıkamadı ve iptal oldu. Del Toro, IGN’e yaptığı açıklamada buna da değinerek “iyi bir öğrenme tecrübesiydi” dedi.

Hideo Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding’de Del Toro’nun yanı sıra ünlü oyuncular Norman Reedus ve Mads Mikkelsen de yer alacak.

İLGİLİ HABER – Hideo Kojima, Death Stranding’in yapım aşaması hakkında konuştu

Death Stranding için şu ana kadar iki fragman yayınlandı. İlki E3 2016’daki duyuru fragmanı, ikincisi ise The Game Awards etkinliğindeki bir diğer sinematik fragman idi:

 

Öte yandan, Hideo Kojima geçtiğimiz haftalarda attığı bir tweet ile Death Stranding için yeni bir fragmanın yakında yayınlanacağının sinyallerini vermişti. Hatta PSX2017 etkiyle yaptığı paylaşım, yeni fragmanının Aralık’taki PlayStation Experience 2017 etkinliğinde gösterileceğine işaret ediyordu.  Del Toro’nun açıklamalarına göre oyunun yeni fragmanı, üstelik ilk oynanış videosu bundan daha önce bizlerle olabilir.

İLGİLİ HABER – Death Stranding’in yeni fragmanı yakında gösterilebilir

Death Stranding, PlayStation 4’e özel olarak Hideo Kojima’nın yeni oyun stüdyosu Kojima Productions tarafından hazırlanıyor. Oyunun motoru ise Horizon: Zero Dawn‘da da kullanılan Decima. Yapımın PC’ye çıkma ihtimali de bulunuyor

İLGİLİ HABER – Hideo Kojima’dan Konami’ye övgü dolu sözler!

Önceki İçerikSıradaki NieR oyunu için hazırlıklara başlandı
Sonraki İçerikYeni Başlayanlar için Detaylı PUBG Rehberi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz