Hideo Kojima, Death Stranding’in yapım aşaması hakkında konuştu

PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Death Stranding'in yapım aşamasının ne durumda olduğu Hideo Kojima tarafından açıklandı.

PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Death Stranding‘in yapım aşamasının ne durumda olduğu Hideo Kojima tarafından açıklandı.

Japon oyun yönetmeni Hideo Kojima, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni oyunu Death Stranding’in yapım aşamasına dair bilgiler verdi.

Kojima şu anda oyunun senaryosunu yazmakla ve düzeltmekle uğraştığını yazdı ve kendi çalışma masasından iki fotoğraf paylaştı.

İLGİLİ HABER – Kojima, Death Stranding’in PS5 versiyonu ve olası devam oyunu hakkında konuştu

Öte yandan, Death Stranding’in motion capture (hareket yakalama) çalışmaları da devam ediyor. Kojima, Norman Reedus ve Mads Mikkelsen ile birlikte çalışarak oyunun gerçekçi bir deneyim sunmasını amaçlıyor.

İLGİLİ HABER – Hideo Kojima: Ölene kadar oyun yapmaya devam edeceğim

Death Stranding, Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılışından sonraki ilk oyunu ve Sony ortaklığıyla geliştiriliyor. Şu an için oyunun kesin bir çıkış tarihi bulunmasa da Kojima, TGS 2016‘da Death Stranding’in 2020’ye kadar çıkış yapmış olacağını söylemişti. Daha da detaya inerek 2019’da gösterime girmesi planlanan Akira filminden önce oyunun piyasada olmasını hedeflediğini açıklamıştı. Sonuç olarak, PS4’e özel olarak hazırlanan Death Stranding’in 2018 yılında çıkış yapacağı tahmin ediliyor.

İLGİLİ HABER – Hideo Kojima’dan Konami’ye övgü dolu sözler!

Ayrıca, Death Stranding’in Hideo Kojima’nın yarım kalan oyun projesi Silent Hills’in biçim değiştirmiş hali olarak karşımıza çıkacağı yönünde söylentiler var.

Önceki İçerikDestiny 2 Sistem Gereksinimleri Duyuruldu
Sonraki İçerikBattle Chasers Nightwar inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz