Just Cause 3 oynanış videosu için tarih verildi

Duyurulmasının üzerinden hayli bir zaman geçmesine rağmen hala sessizliğini koruyan Just Cause 3’ten yeni kıpırtılar: Just Cause 3 oynanış videosu için tarih verildi.

Just Cause 3 duyurulalı üstünden uzun bir zaman geçti ancak oyuna dair herhangi bir oynanış videosu paylaşılmadı. Hatta çıkış tarihi verildi ve bir fragman bile yayınlandı ancak oynanışa dair herhangi bir görüntü, yapımcı şirket Avalanche Studios tarafından verilmedi.

Ancak bu sessizlik yakında zamanda bozulacak gibi. Çünkü Just Cause 3 resmi Twitter hesabı üzerinden kısa bir teaser yayınlandı ve önümüzdeki hafta Just Cause 3 oynanış videosu yayınlanacağı belirtildi. Just Cause 3 oynanış videosu için tam tarih olarak ise 28 Nisan 2015 olarak gösterildi.

Kısa teaser videosunda ise oyunun atmosferine dair ufakta olsa bir şeyler görmek mümkün. Hatta bir helikopterin düşüşü gibi aksiyon sahnesi de mevcut. Yine de, Just Cause 3 oynanış videosu görmek için bir hafta kadar beklemek zorundayız ve ancak o zaman oyuna dair kesin yorumlar yapabiliriz.

Just Cause 3, bu yaz (tam bir tarih verilmedi) Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkış yapacak. İşte atılan o tweet:

 

Önceki İçerikTelltale ve Marvel’den yeni bir oyun için ortaklık!
Sonraki İçerikResident Evil HD Remaster satış rakamları açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz