Just Cause 3’ün geliştiricisi Avalanche, şimdiden 2 yeni oyun üzerinde çalışıyor!

Avalanche Studios, Just Cause 3'ü piyasaya sürdükten yalnızca iki gün sonra 2 yeni proje üzerinde çalıştığını duyurdu.

Aralık ayının ilk gününde Just Cause 3‘ü piyasaya süren Avalanche Studios, bazı hatalara ve FPS sorunlarına rağmen oldukça beğenilen bir yapım ortaya koydu. Geliştirici firma bir yandan bu sorunlara çözüm üretip yeni güncellemeler hazırlarken, diğer yandan ise gözünü başka planlara dikmiş durumda.

Avalanche Studios’un kurucusu ve projelerin yapımcısı Christofer Sundberg, iki yeni oyun üzerinde çalışıklarını belirtti. Yeni projelerini ‘aksiyon dolu açık dünya’ oyunu olarak niteleyen Sundberg’in dediklerine bakacak olursak, Avalanche Studios, aynı türde oyun yapmayı seviyor.

Aksiyon ve açık dünya kavramlarını sürekli tek oyunda başarılı bir şekilde birleştiren geliştirici firmanın bu yeni iki projesini Mad Max’in devam oyunu veya Just Cause serisinin dördüncü oyunu olarak tahmin etmek pekte çılgınca olmaz. Çünkü, Christofer Sundberg’in yayınladığı yeni iş ilanına göre, bu yeni iki oyun, şirketin Stockholm ve New York stüdyolarında geliştirilecek. Mad Max’in yapımında ise New York stüdyosu görev almıştı. Fakat tüm bunların dışında, Avalanche ters köşe yaparak yeni bir IP yani yeni bir seriye başlangıç da yapabilir.

Önceki İçerikGod of War serisinin yapımcısı Santa Monica yeni oyununu duyurdu
Sonraki İçerikThe Game Awards 2015 Kazananları Belli Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz