Rage 2 | Bethesda

Geçtiğimiz hafta Walmart Kanada’nın sızdırdığı oyunlar arasında yer alan Rage 2 duyuruldu ve oyuna ait ilk oynanış videosu da geldi.

Walmart Kanada‘nın internet sitesinde listelenen ve E3 2018‘de duyurulması beklenen oyunlardan birisi de Rage 2 idi. Bu olayın ardından Bethesda sosyal medya üzerinden konuyla alakalı pek çok teaser paylaştı ve nihayet dün Rage 2’yi doğruladı.

Bugün ise Rage 2’ye ait ilk oynanış fragmanı da yayınlandı. 2010’da çıkan serinin ilk oyunu id Software tarafından geliştirilmişti. Bu sefer ise id Software ile Just Cause serisinden tanıdığımız Avalanche Studios‘un da işbirliğiyle hazırlanan Rage 2, 2185 senesinde, yine post-apokaliptik bir dünyada geçiyor.

İlk videodaki bilgilere göre, çöllerden ormanlara kadar “çok geniş bir açık dünya” sunacak olan Rage 2’de ayrıca “inanılmaz derecede aksiyon, devasa düşmanlar ve büyük çaplı silahlar” da bulunacak. Ayrıca, Mad Max’de olduğu gibi araç mekanikleri de önemli bir yer tutacak gibi duruyor.

Rage 2, 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Daha detaylı bilgilerin Haziran’daki E3 2018 fuarında paylaşılması bekleniyor.

Oyunun ilk oynanış fragmanı:

İLGİLİ HABER – Söylenti: Sony’nin E3 2018 programı sızdı

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Sony’nin E3 2018 programı sızdı
Sonraki İçerikLittle Witch Academia Chamber of Time inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz