Resident Evil HD Remaster satış rakamları açıklandı

Resident Evil HD Remaster satış rakamları açıklandı. Oyun dünya genelinde bir milyondan fazla kopya satmış durumda.

Capcom’un korku temalı hayatta kalma oyunu Resident Evil HD Remaster satış rakamları açıklandı! Capcom tarafından yapılan açıklamaya göre, Resident Evil HD Remaster 20 Ocak 2015’teki çıkışından bu yana dünya genelinde bir milyondan fazla kopya satmış durumda.

Geçtiğimiz Şubat ayında, Capcom, Resident Evil HD Remaster’ın çıkışının ilk üç haftasında “en hızlı satış yapan dijital oyun” olduğunu açıklamıştı. Resident Evil HD Remaster satış rakamları ile rekorlar kırmaya devam ediyor. Ayrıca, oyun PlayStation Network üzerinde ilk günde en çok satan oyun olmuştu.

Resident Evil HD Remaster PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox 360 platformları için oynanabilir durumda.

 

Resident Evil HD Remaster hakkında

Resident Evil HD Remaster, Capcom tarafından geliştirilen ve yayımcılığı yapılan korku temalı hayatta kalma oyunu. Oyun, 2002 yılında çıkış yapan Resident Evil Remade’in remastered sürümü özelliğini taşıyor. 2002 yılındaki sürüm ise 1996 yılında asıl Resident Evil’in remake sürümü. Ayrıca oyun Japonya’da ‘biohazard’ olarak bilinmekte.

Resident Evil HD Remaster, gelişmiş grafikler, yeni çok kolay zorluk ayarı ile ek kontrol ve görüntüleme seçeneklerini barındırıyor.

 

Capcom hakkında

Capcom Co. Ltd. uluslararası video oyunu üretim ve yayım şirketidir. Ana bürosu Japonya Osaka’dadır. 1979 yılında “Japan Capsule Computers” adı altında kurulmuştur. Şu anki ismi “Capsule” ve “Computer” kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur.

Çoğu Japon oyun firması gibi Atari oyunlar tüm Dünyada çok tutulmuştur.

Japonya’nın en büyük 318.şirketidir. Ayrıca Japonya’daki en büyük 5. oyun şirketidir.

1987’de en çok satan oyunları arasında yer alan Street Fighter isimli oyunu üretti. Aynı yılda firma Megaman isimli oyunu daha piyasaya sürdü.

1989’da Final Fight, 1991’de Street Fighter II, 1993’te de Breath of Fire isimli oyunlar pazarda yerini aldı.

Resident Evil, Capcom’un en ünlü ve başarılı oyunlarından biri olarak 1996 yılında ilk kez PlayStation oyun konsolunda satışa çıkarıldı.

Devil May Cry ve Dino Crisis serileri gibi tanınmış oyunlar da Capcom tarafından üretildi.

Önceki İçerikJust Cause 3 oynanış videosu için tarih verildi
Sonraki İçerikThe Witcher 3: Wild Hunt için yepyeni ekran görüntüleri!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz