Japon Minecraft yayıncısı canlı yayında evini yaktı!

Japon bir Minecraft yayıncısı canlı yayında evini yaktı ve çıkan yangın sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Sonunda bu da oldu. Canlı yayında evini yaktı ve büyük bir yangına sebep oldu. Japon bir Minecraft yayıncısı canlı yayında evini yaktı ve daha sonra tüm söndürme çabalarına rağmen yangını kontrol altına alamayan yayıncının aynı evde yaşayan ailesinden 3 kişi de bu yangından etkilenerek yaralandı.

Reddit’te ortaya çıkan haberin videosuna göre, yayıncı ilk başta yeni aldığı ve yağ ile yanan çakmağını göstermeye çalışıyor. Birkaç denemeden sonra yakmayı başaramayan bu kişi, daha sonra çakmağın yağını yenileyerek tekrar deniyor. Normal bir şekilde yakmayı başarsa da kibriti yakmayı denediğinde yine başaramıyor ancak daha sonraki denemelerinde kibrit ile de yakmayı başarsa da kibritin birden alevlenmesi sonucu elinden çakmakla birlikte düşüyor.

Bunun sonucunda, odasında karton ve ahşap malzemenin çok fazla olması nedeniyle odada birden alevler yükseliyor. İlk başta küçük bir yerde başlayan alevlere müdahale eden Japon Minecraft yayıncısı, birkaç kez su dökmesine ve farklı metotlar denemesine rağmen alevleri kontrol altına alamıyor ve daha çok yayılmasına neden oluyor. Bu durumun oluşmasına ise bilinçsiz davranması ve müdahaledeki beceriksizliği neden oluyor diyebiliriz.

Alevlerin iyice yayılmasıyla yanına birini daha çağırıyor ancak yine de alevlerin yayılmasına engel olamıyorlar. En son odayı terk ediyorlar ve o anlar kameraya kaydedilirken ekranı birden duman bulutu ve alevlerin rengi kaplıyor.

Japonya'daki bir gazete çıkan o haber
Japonya’daki bir gazete çıkan o haber

Japonya’daki bir gazete de yer alan habere göre, binanın ikinci katında başlayan yangında, 40 yaşındaki yayıncı başta olmak olmak üzere, aynı evde yaşayan 73 yaşındaki annesi, 68 yaşındaki babası ve 62 yaşındaki bir akrabası yaralanıyor.

İşte o yangının öncesi, başlangıç anı ve daha sonra yaşananların yer aldığı video: (Yangının başlangıcı 4:54 civarıdır.)

 

Önceki İçerikTitanfall’un satış rakamı 10 milyona ulaştı
Sonraki İçerikGTA 5: Tır ile nasıl trafik canavarı(!) olursunuz?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz