GTA 5: Tır ile nasıl trafik canavarı(!) olursunuz?

GTA 5 çalışmalarıyla tanınan eğlenceli tanıtım videoları çılgınlığıyla ünlü YouTuber Blacksmoke Billy, biraz daha tır ve daha çok çılgınlıkla geri döndü!

Video açıklamasına göre Blacksmoke Billy, sjaak327’nin temel eğitim modunu rampalardan uçmak ve arabayla havalarda süzülmek üzerine bir fikirle tekrar canlandırmış. Evet, önüne konteynırından rampa yapılmış olan bir tırla trafikteki tüm arabaları hızlıca trafikten uçurabiliyorsunuz!

Evet saatlerce trafikle boğuşmaktansa yollarda delice uçup fırlamak epey eğlenceli olabilirdi.

Elbetteki sonunuz karakol köşelerinde veya daha kötü bir şekilde sonuçlanacak olabilir ancak buna değer! Hem eğlenceli şeylerin hep iyi sonuçlanacağını kim demiş ki?

 

Önceki İçerikJapon Minecraft yayıncısı canlı yayında evini yaktı!
Sonraki İçerikStar Wars Battlefront için Luke Skywalker Oynanış Videosu Sızdı!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz