Horizon Zero Dawn PC için resmi olarak duyuruldu

İlk kez birinci parti bir Sony oyunu PC'ye geliyor.

Horizon Zero Dawn PC'ye geliyor

2017’de PlayStation 4′e özel olarak çıkış yapan Horizon Zero Dawn PC için duyuruldu.

PlayStation Worldwide Studios’un Başkanı Hermen Hulst, PlayStation Blog’a verdiği röportajda PS4’ün özel oyunlarından Horizon Zero Dawn’ın bu yaz döneminde PC için çıkış yapacağını açıkladı. Böylece, ilk kez birinci parti bir PlayStation oyunu PC için çıkış yapmış olacak.

Röportajda, “Horizon Zero Dawn PC için çıkabilir şeklinde iddialar var.. bunu doğrulayabilir ya da yalanlayabilir misiniz?” sorusuna, “Evet, Horizon: Zero Dawn’ın bu yaz PC için çıkış yapacağını doğrulayabilirim. Yakında [oyunun yapımcısı stüdyosu] Guerilla’dan daha fazla bilgi gelecek” şeklinde yanıt veren Hulst, bunun daha fazla birinci parti Sony oyununun da PC’ye çıkacağı anlamına gelmediğini belirtti:

“Kafalardaki soru işaretlerini gidermek adına, [Sony’e ait] birinci parti bir oyunu PC’ye getirmek artık her oyunun PC’ye de çıkacağı anlamına gelmiyor. Daima PC için oyun yayınlama gibi bir planımız yok ve sabit bir donanıma [konsola] olan yüzde yüz bağlılığımız devam edecek.”

HBO’dan The Last of Us dizisi geliyor

Kotaku’dan Jason Schreier, bu yılın ocak ayında Sony’deki kaynaklarına dayanarak Horizon Zero Dawn’ın PC’ye geleceğini yazmıştı.

Hollanda merkezli Guerilla Games’in geliştirdiği Horizon: Zero Dawn, 2017’de PlayStation 4 için çıkış yapmış ve bugüne kadar 10 milyonun üzerinde satmayı başarmıştı.

PS4’e özel Ghost of Tsushima’nın çıkış tarihi belli oldu

Önceki İçerikHBO’dan The Last of Us dizisi geliyor
Sonraki İçerikE3 2020 koronavirüs nedeniyle iptal edildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz