HBO’dan The Last of Us dizisi geliyor

Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin ile oyunun yönetmeni Neil Druckmann projenin başında olacak.

HBO The Last of Us TV dizisi geliyor

HBO, The Last of Us dizisi hazırladığını duyurdu. Projenin başında video oyun serisinin senarist ve yönetmenliğini yapan Neil Druckmann da var.

Sony’e bağlı Naughty Dog’un PlayStation 3 için geliştirdiği The Last of Us video oyununun dizi uyarlaması geliyor. The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre, HBO’nun bir diğer dizisi olan Chernobyl’in arkasındaki isim Craig Mazin ile oyunun yönetmeni Neil Druckmann, The Last of Us dizisinin senaristliğini ve prodüktörlüğünü beraber yürütecek.

The Last of Us dizisini HBO ile Sony Pictures Television beraber hazırlayacak. Yakın zamanda kurulan PlayStation Productions da Sony Pictures’la işbirliği içinde olacak. Bu proje PlayStation Productions’ın ilk TV dizisi olacak.

Dizinin, 2013’de çıkış yapan ilk The Last of Us oyununun hikayesini konu alacağı ancak 29 Mayıs 2020’de çıkacak olan devam oyunu The Last of Us: Part II’den ek içerikler barındırabileceği belirtiliyor.

IGN, Sony Pictures’daki kaynaklarından edindiği bilgiye dayanarak HBO’nun The Last of Us dizisinin, daha önceden duyurulan The Last of Us film uyarlamasının yerine hazırlandığını belirtti.

The Last of Us ilk önce 2013’de PS3 için yayınlanmış, daha sonra PlayStation 4 için Remastered versiyonu piyasaya sürülmüştü. Pek çok otorite tarafından yılın oyunu seçilmiş ve bugüne kadar iki platformda toplamda 17 milyonun üzerinde satmayı başarmıştı.

PS4’e özel Ghost of Tsushima’nın çıkış tarihi belli oldu

Önceki İçerikGhost of Tsushima Türkçe altyazı desteğiyle geliyor
Sonraki İçerikHorizon Zero Dawn PC için resmi olarak duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz