Hearthstone Dünya Şampiyonası ödüllerle geliyor!

Yaklaşan BlizzCon ile birlikte Hearthstone Dünya Şampiyonası için de geri sayım devam ediyor.

Yaklaşan BlizzCon ile birlikte Hearthstone Dünya Şampiyonası için de geri sayım devam ediyor.

Blizzard‘ın popüler kart-koleksiyon oyunu Hearthstone‘un bu yılki Dünya Şampiyonası bu ayın sonuna doğru başlayacak. Şampiyonada boy gösterecek oyuncular dışında şampiyonayı takip edenler de ödül kazanma fırsatına sahip.

Dünyanın 4 farklı bölgesinden toplamda 16 oyuncunun mücadele edeceği Hearthstone Dünya Şampiyonası 2016, 26 Ekim’de başlayacak. Amerika, Avrupa, Asya-Pasifik ve Çin’den gelen 16 oyuncu 4 ayrı grupta 4’erli olarak şampiyonaya başlayacak. Şampiyonanın birincisi milyon dolarlık ödül havuzundan 250 bin doların sahibi olacak.

Şampiyonunu seç, ödülleri kazan!

20-25 Ekim tarihleri arasında bu adresten oyuncu seçimleri yapılabilecek. Herkesin sadece bir oyuncu seçme hakkı bulunuyor ve seçimini değiştirmesi mümkün değil. Kişi, seçtiği oyuncunun şampiyona boyunca kazandığı her maç için ayrıca ödüllendirilecek. Ödüllendirme ise şöyle olacak; seçim yapan herkes, seçtiği kişi kazansın veya kaybetsin 1 adet The Grand Tournament kart paketi ile ödüllendirilecek. Daha sonra seçtiği oyuncunun şampiyonada kazandığı her karşılaşma başına 1’er adet The Grand Tournament kart paketi daha elde edecek.

İlk seçimler 20-25 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek. 26 Ekim’de ise Hearthstone Dünya Şampiyonası resmen başlayacak. Daha sonra 30 Ekim’de sona erecek olan turnuvanın grup aşamasının ardından 4 Kasım’da çeyrek finaller başlayacak ve 5 Kasım’da yarı finaller ile final maçı oynanacak ve şampiyonanın kazananı belli olacak.

25 Ekim’de sona erecek olan ilk seçimleri kaçıranlar 31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasındaki ikinci seçim aşamasına katılabilecek. Ancak 25 Ekim’e kadar seçim yapmış olanlar bu durumdan faydalanamayacak.

Twitch.tv üzerinden canlı olarak izlenebilecek şampiyonanın takvimi ise şöyle:

Açılış Haftası (Grup Aşaması):

  • 1. Gün (26 Ekim) – 1. Karşılaşmalar
  • 2. Gün (27 Ekim) – 2. Karşılaşmalar
  • 3. Gün (28 Ekim) – Kazananların Karşılaşmaları
  • 4. Gün (29 Ekim) – Eleme Maçları
  • 5. Gün (30 Ekim) – Grup Aşamasını Sonlandıran Maçlar

BlizzCon (Bracket Stage):

  • 1. Gün (4 Kasım) – Çeyrek Finaller
  • 2. Gün (5 Kasım) – Yarı Finaller ve Büyük Final
Önceki İçerikBattlefield 1 Dünya ile Aynı Anda Playstore’da!
Sonraki İçerikStar Citizen Bir Süreliğine Ücretsiz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz