Battlefield 1 Dünya ile Aynı Anda Playstore’da!

 

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, tüm dünyada merakla beklenen Battlefield 1 oyununu 21 Ekim Cuma günü Türkiye’deki oyunseverler ile buluşturdu.

 

Türkçe metin ve altyazı desteğiyle sunulacak olan Battlefield 1, 1. Dünya Savaşı’ndaki birçok cepheyi içeriyor. Oyun tutkunları Battlefield 1’e Türk Telekom faturalarına ek olarak taksitli ödeme ve sınırsız adil kullanım kotası avantajı ile sahip olabiliyor.

 

 

Türk Telekom’un lider dijital oyun platformu Playstore, tüm dünyada heyecanla beklenen en yeni oyunları dünya ile aynı anda kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor. Orijinal, sürükleyici konuları, yüksek oyun kalitesi, dinamik oyun yapısı ve sinematik görsel özellikleri ile büyük bir merakla beklenen Battlefield 1, 21 Ekim Cuma günü Playstore’da oyunseverlerle bir araya geldi. Ekim sonuna kadar Türk Telekom evde internet faturasıyla oyunu satın alan Türk Telekom aboneleri, Kasım ayı boyunca sınırsız adil kullanım kotası avantajından da faydalanabiliyor.

 

Electronic Arts (EA) tarafından geliştirilen ve dünyanın en beğenilen FPS serilerinden biri olan Battlefield serisinin en yeni oyunu olan Battlefield 1, Türkçe metin ve altyazı desteği ile sunuluyor. Oyunseverleri 1. Dünya Savaşı atmosferine götüren ve bu savaşta geçen birçok cepheyi içeren Battlefield 1’de oyuncular piyade olarak ya da tank, motosiklet, uçak ve savaş gemilerini kullanarak Afrika, Ortadoğu ve Avrupa’da birçok bölgede çarpışmalara katılabiliyor. Türkçe metin desteği ile sunulan oyunda Osmanlı Ordusu Çanakkale Savaşı’nda Türkçe seslendirme özelliğiyle yer alıyor.

Oyunu edinmek için tıklayın!

Önceki İçerikNintendo’nun Yeni Konsolu Nintendo Switch Duyuruldu!
Sonraki İçerikHearthstone Dünya Şampiyonası ödüllerle geliyor!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz