Guillermo del Toro doğruladı: Hellboy 3 iptal edildi!

"Bu, yapım hakkındaki son şey."

Yönetmen Guillermo del Toro, Hellboy serisinin yaratıcısı Mike Mignola ve başrolü Ron Perlman ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası, Hellboy 3’ün iptaline karar verildiğini açıkladı.

Twitter’dan açıklama yapan del Toro, “Haberler için üzgünüm. Tüm taraflarla konuşuldu ve şunu belirtmek zorundayım, film kesin olarak gelmeyecek. Yapım hakkında söylenecek son şey bu.” dedi.

Geçen ay, del Toro bir oylama başlatmış ve 100 binden fazla oy kullanılması halinde, Mignola ve Perlman ile görüşme yapacağını söylemişti. Toplamda neredeyse 133 bin kişi oy kullanmıştı. Guillermo del Toro, oylama öncesinde ise, “Ron ve Mignola ile oturup Hellboy 3 hakkında konuşmak için bir toplantı ayarlayacağım. [Filmin gelip gelemeyeceğini] garanti edemem ancak konuşup tartışacağız. Bize şans dileyin.” demişti.

Guillermo del Toro, serinin ilk iki filmini de yönetmişti. İlk film, 2004 yılında Hellboy adıyla; ikincisi ise 2008’de Hellboy II: The Golden Army ismiyle vizyona girmişti. Serinin başrolü Perlman ve del Toro, daha sonra üçüncü filmi yapmak için anlaşmışlardı.

2015 yılında, tecrübeli yönetmen del Toro, bütçe sorununa dikkat çekmiş ve “Gerçek şu ki, filmin 120 milyon dolarlık bir bütçeye ihtiyacı var ve kapımızı çalıp bize bunu verecek kimse yok.” ifadesini kullanmıştı.

Metal Gear serisinini yaratıcı ismi Hideo Kojima ile ortaklaşa olarak geliştirdikleri Silent Hills oyun projesinin iptal edilmesi sonucu, oyun sektörünü bırakan del Toro‘nun kötü şansı, film sektöründe de peşini bırakmıyor.

Del Toro ayrıca, geçtiğimiz dönemlerde, Silent Hills’in iptal edilmesi nedeniyle Konami’ye olan nefretini küfür dolu sözlerle dile getirmişti. 

Önceki İçerikNioh’un Yeni DLC ve PVP Detayları Açıklandı
Sonraki İçerikPlayStation 4’te Ücretsiz Online Haftası Başladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz