Şimdiye Kadar Öğrendiklerimizle Antman and the Wasp

Şimdiye Kadar Öğrendiklerimizle Antman and the Wasp

Tamı tamına 10 yıldır bizlerle birlikte olan Marvel Sinematik Evreni bu yıla damga vurmaya devam edecek gibi gösteriyor. Çünkü Antman and the Wasp filmi yolda ve temmuz ayında seyircisi ile buluşacak. Kendi serisinin ikinci filmi olacak olan Antman and the Wasp, MCU içerisinde tıpkı ilk Antman filmi gibi çok da önemli bir yere sahip değilmişçesine duruyordu. Ancak film ile alakalı gelen teoriler ve haberler filme dair beklentileri oldukça arttırdı. İşte bizde şimdiye dek öğrendiğimiz bilgiler ışığında Antman and the Wasp ile alakalı haberleri ve teorileri elimizden geldiği kadarıyla sizlere anlatacağız. İyi okumalar.

Antman and the Wasp!

Antman and the Wasp -Öğrendiklerimiz

 

Şu ana dek Antman and the Wasp ile ilgili öğrendiklerimize gelecek olursak en baştan başlamak oldukça faydalı olacaktır. Serinin ikinci filmin de ilk filmden aşina olduğumuz, Paul Rudd (Antman), Evangeline Lilly (Wasp), Micheal Douglas (Hank Pym), Micheal Pena (Luis) gibi isimler yer almakta. Onların dışında filme Hannah John-Kamen (Ghost), Laurence Fishburne (Goliath), Walton Goggins (Sonny Burch), Randall Park (Jimmy Woo) gibi isimler de katılmış. Filmin yönetmenlik koltuğundaki isim ise ilk Antman filmi ile beğenileri kazanan Peyton Reed.

Peki filmin içeriği hakkında ne biliyoruz? Öncelikle filmin ana kötüsünden bahsedelim, The Ghost. Kendisi ilk olarak 1987’de yayınlanan Iron Man çizgiromanının 219. sayısında karşımıza çıktı. Filmdekini aksine çizgi romanlarda erkek bir karakter olarak ortaya çıkan The Ghost’un adı şanı bilinmemekte. Sadece Justin Hammer adına Iron Man’e karşı savaşması için ortaya çıkan karakterimiz, aynı zamanda usta bir hacker -ki isminin de sadece duvarlardan geçebilmesi ile değil hackerlıktan geldiğini de unutmamak lazım-. Film içerisinde de kendisini hackerlik konusundaki ustalığını sergilerken kahramanlarımıza yarattığı zorlukları izleyeceğiz gibi duruyor.

Bunların dışında film Avengers Infinity War filmine çeyrek kala denilebilecek bir zaman diliminde geçiyor. Aynı zamanda Marvel’dan gelen bilgilere göre, Infinity War hikayesinin en çok kendini hissettirdiği film olarak karşımıza Antman and the Wasp ortaya çıkıyor. Kafalar karıştı değil mi? Hemen bir açıklık getirelim, Antman and the Wasp başlangıç itibari ile Civil War sonrası Scott Lang karakterinin yaşadıklarını anlatmaya başlayacak ve tahminlere göre film sırasında Infinity War hikayesi de gerçekleşmeye başlayacak. Bu da eldeki bilgiler doğrultusunda oluşturulabilecek en mantıklı ihtimal olarak gözüküyor.

Antman and the Wasp!

 

Antman and the Wasp -Teoriler

 

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi işin birde teori kısmı bulunmakta. En baştan başlamak gerekirse filmde Goliath karakterini göreceğiz ve çizgi roman okurları için oldukça sevindirici bir haber bu. Çünkü teorilere göre kendisi Antman’in Civil War’da olduğu Giant Man karakterinin, proje halinde kullanılan bir isim olarak karşımıza çıkacak gibi duruyor. Proje halini nerden biliyorsun diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Iron Man 2 filminde bu isimli bir proje Tony Stark tarafından öğreniliyor ve bizlere yazı olarak da olsa gösteriliyor. Bu filmde de o projenin detaylarını öğrenecekmişiz gibi bir hal var ortada.

Bir diğer teorimiz ise daha önce yazdığım “Avengers Infinity War ve Aklınızı Yerinden Oynatacak Teorileri!” isimli yazıda belirttiğim geçmişe dönme olasılığı. Hatırlarsanız ilk Antman filminde atom altı parçacıklara küçülmenin etkilerinden bahsedilmişti (uzay zaman dengesini kırma ve alternatif evrenlere geçebilme). İşte bu filmde de Avengers 4 için bir yol yapılma ihtimalini oldukça yüksek görüyorum.

Bizden şimdilik bu kadar. Unuttuğumu düşündüğünüz teori ve haberler ile ilgili mutlaka yazmayı unutmayın.

Önceki İçerikE3 2018: Microsoft konferansından tüm duyurular, videolar ve detaylar
Sonraki İçerikE3 2018: Sony konferansından tüm duyurular, videolar ve detaylar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz