The Game Awards 2017’nin sunucusu Guillermo Del Toro

Death Stranding'in oynanış videosunu görür müyüz?

Guillermo Del Toro - The Game Awards 2016'daki Death Stranding fragmanından

Etkinliğin resmi Twitter hesabından The Game Awards 2017′nin sunucusu Guillermo Del Toro olarak açıklandı. Del Toro, geçtiğimiz yılki ödül töreninde yayınlanan Death Stranding fragmanında yer almıştı.

Film yönetmeni Del Toro, daha önceden de birlikte çalıştığı Hideo Kojima‘nın yeni oyunu Death Stranding‘de yer alıyor. Ödül töreninde bu oyuna ait yeni bilgilerin hatta bir oynanış videosu paylaşılması beklenirken sürpriz bir duyuru gerçekleşti. Del Toro’nun bu yılki etkinliğin sunucusu olduğu açıklandı.

Geçtiğimiz haftalarda aday oyunlar listesi belli olan The Game Awards 2017, 7 Aralık’ta düzenlenecek. Breath of the Wild, Super Mario Odyssey ve Horizon Zero Dawn gibi yapımların “Yılın Oyunu” kategorisinde yarıştığı ödül töreninde ayrıca “sürpriz oyun duyuruları” da yer alacak. Bu bağlamda, Death Stranding’den bir oynanış videosunun gösterilmesi bekleniyor. Bu oyunda yer alan Del Toro’nun ise sunucu olarak duyurulması bu ihtimali güçlendirdi diyebiliriz.

İLGİLİ HABER – The Game Awards 2017’de yeni oyun duyuruları olacak

Hideo Kojima’nın PS4’e özel olarak geliştirdiği yeni oyunu Deathg Stranding, E3 2016’da duyurulmuştu. Del Toro geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, Hideo Kojima’nın kendisine yakın zamanda Death Stranding ile ilgili bir oynanış videosu sunacağını açıklamıştı.

İLGİLİ HABER – Kojima yakında Death Stranding için oynanış videosu gösterebilir

PlayStation 4’e özel olarak duyurulan yapım, Hideo Kojima’nın yeni stüdyosunu açtığı sırada yaptığı açıklamalara göre, PS4 çıkışını yaptıktan sonra PC’ye de gelecek. Ancak oyunun PS4 versiyonunun bile henüz bir çıkış tarihi yok.

İLGİLİ HABER – Konami’den ayrılan Kojima’nın PS4’e özel yeni oyunu PC’ye de gelecek

İLGİLİ HABER – Death Stranding’in ana yapım süreci tamamlandı!

Son olarak, Death Stranding için yakın zamanda kapsamlı bir makale paylaşacağız, takipte kalın!

Death Stranding’in The Game Awards 2016’da gösterilen sinematik fragmanı:

Önceki İçerikHaftanın Oyun Haberleri (27 Kasım-3 Aralık 2017)
Sonraki İçerikBloodborne için tasarlanmış ancak oyunda yer almayan 5 boss

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz