GTA 5 Online’ın yeni etkinliği ile beraber iki yeni harita ve birçok indirim geliyor!

GTA V Online'ın yeni etkinlik haftası, iki yeni haritayla ve birçok indirimle geliyor!

GTA 5‘in Online modu için yeni bir etkinlik başlıyor; bununla birlikte iki yeni çoklu oyuncu haritası, birçok oyun için bonus ve indirim de gelecek.

Rockstar‘ın yaptığı duyuruya göre, Grand Theft Auto V‘in online modu için yeni etkinlik olan High Life Week, 22 Nisan’da başladı ve 28 Nisan’a kadar devam edecek. Bu mod kapmasında, iki kat GTA parası ve RP’si oyuncuların olacak. Ayrıca, iki yeni Inch by Inch haritası da bu etkinliğin dahilinde ve bunlardan birisi oyuncuları çiftliğe, diğeri ise Los Santos Havalimanı’na götürecek.

Bonus oyun içi paralar, oyun içi eşya alımlarında kullanılabilecek ve bu eşyaların satışında da bu etkinlik süresi boyunca indirimler uygulanacak. 28 Nisan’a kadar, yat ve yat geliştirme fiyatlarında yüzde 20 ve 25 civarında, bazı ev satışlarında yüzde 25, kıyafet satışlarında yüzde 50 ve bazı silahlarda da yüzde 50 indirim olacak.

22 Nisan’da başlayan Inch by Inch modu etkinliğini iki yeni etkinlik takip edecek ve o etkinliklerin programı ise şöyle: (Inch by Inch harici modlar, iki kat RP kazandıracak ancak iki kat GTA parası vermeyecek.)

  • 4/22 – 4/24: Inch by Inch
  • 4/25 – 4/26: Races
  • 4/27 – 4/28: Team Deathmatches
Önceki İçerikBlizzard’tan Hearthstone oyuncularına 13 adet ücretsiz Whispers of the Old Gods paketi!
Sonraki İçerikUncharted 4: A Thief’s End’in son fragmanı yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz