Blizzard’tan Hearthstone oyuncularına 13 adet ücretsiz Whispers of the Old Gods paketi!

13 adet ücretsiz Whispers of the Old Gods kart paketi, tüm Hearthstone oyuncularına verilecek.

Blizzard’tan Hearthstone oyuncularına ufak bir jest!

Hearthstone‘un yeni genişleme paketi Whispers of the Old Gods‘ın çıkışına özel olarak Blizzard, oyuncuları ücretsiz paketlerle ödüllendirecek.

26 Nisan’da Amerika’da, 27 Nisan’da Avrupa ve Asya’da çıkış yapacak olan Hearthstone’un yeni içerik paketi Whispers of the Old Gods, beraberinde 134 yeni kartı oyuna getirecek. Bu kartları içeren WotOG kart paketinden 13 adet tüm oyunculara ücretsiz olarak verilecek.

İlk olarak, Whispers of the Old Gods’ın yayınlandığı gün oyuna giriş yapan herkes 3 adet WotOG paketi ile ödüllendirilecek. Bundan sonra ise biraz daha farklı bir durum geçerli. Oyunun yeni modu Standart’ta 3 maç kazanan herkese 5 adet WotOG paketi verilecek. Bu sayısı 7’ye çıkaranlara ise 5 adet WotOG paketi daha hediye olarak gönderilecek. Ancak bu görevlerin, günlük görev sekmesinde mi gözükeceği, yoksa gizli görev olarak mı oyuna ekleneceği henüz bilinmiyor. Ayrıca, bu fırsatlardan faydalanmak istiyorsanız, Whispers of the Old Gods’ın çıkış haftasında oyuna girmeye çalışın; çünkü Blizzard bu promosyonların geçerlilik süresini belirtmedi.

134 yeni WotOG kartına ise buradan ulaşabilirsiniz. Listede çok yakın zamanda tüm kartlar yer alacak, takipte kalın!

Önceki İçerikUncharted 4: A Thief’s End’in son fragmanı için tarih verildi
Sonraki İçerikGTA 5 Online’ın yeni etkinliği ile beraber iki yeni harita ve birçok indirim geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz